Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 | 13:58

iCatch Digital Ultra High Definition

Η iCatch ο Νο1 κατασκευαστής καταγραφικών στην Taiwan και στους Τοp5 παγκοσμίως, παρουσιάζει 1η παγκοσμίως τα καταγραφικά Digital Ultra High Definition για κάμερες μέχρι 8MP μέσω ομοαξονικού έως 800 μέτρα. Εάν θέλουμε ποιότητα εικόνας 4Κ πλέον δεν χρειαζόμαστε τις περίπλοκες ρυθμίσεις των IP καμερών. Πολύ εύκολα στα ίδια καλώδια εγκαθιστούμε...

Η iCatch ο Νο1 κατασκευαστής καταγραφικών στην Taiwan και στους Τοp5 παγκοσμίως, παρουσιάζει 1η παγκοσμίως τα καταγραφικά Digital Ultra High Definition για κάμερες μέχρι 8MP μέσω ομοαξονικού έως 800 μέτρα. Εάν θέλουμε ποιότητα εικόνας 4Κ πλέον δεν χρειαζόμαστε τις περίπλοκες ρυθμίσεις των IP καμερών. Πολύ εύκολα στα ίδια καλώδια εγκαθιστούμε κάμερες μέχρι 8MP(4K). Επίσης διαθέτει τα Universal 5-Υβριδικά καταγραφικά για κάμερες AHD, TVI, CVI, IP, 960H με αυτόματη αναγνώριση των καμερών. Οι μοναδικές δυνατότητες των καταγραφικών της iCatch τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα καταγραφικά της αγοράς. Διαθέτουν στο πρόγραμμά τους την δυνατότητα παρακολούθησης στο καταγραφικό καμερών από άλλα καταγραφικά και το πιο σημαντικό κάνουν καταγραφή και στα δύο καταγραφικά. Ο χρήστης μπορεί να κάνει καταγραφή και παρακολούθηση των καμερών π.χ. του γραφείου από το καταγραφικό του σπιτιού του. Έτσι στην περίπτωση που το καταγραφικό του γραφείου κλαπεί ή χαλάσει θα έχει την καταγραφή των καμερών του.

Με την νέα εφαρμογή κινητού SoCare μπορούμε να κάνουμε απομακρυσμένο τεχνικό έλεγχο στο καταγραφικό και ρυθμίσεις στο πρόγραμμά του. Ενημερωνόμαστε για τυχόν προβλήματα του καταγραφικού στο κινητό μας (π.χ. πρόβλημα σκληρού δίσκου) για να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Με την έξυπνη αναζήτηση που διαθέτουν στην καταγραφή μπορούμε να καθορίσουμε συγκεκριμένη περιοχή, σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, σε κάμερα της επιλογής μας και να δούμε τα video που έχουν κίνηση. Έτσι, δεν χάνουμε πολύτιμο χρόνο να παρακολουθούμε πολλές ώρες το καταγραφικό για να δούμε π.χ. πότε κλάπηκε ένα πορτοφόλι από ένα γραφείο. Με την εφαρμογή κινητού SoCatch παρακολουθούμε εύκολα από το κινητό μας live/playback/ backup το καταγραφικό μας. Το πρόγραμμα παρακολούθησης μέσω pc iWatchDVR είναι εύκολο στην διαχείριση του, γιατί διαθέτει ίδια γραφικά τοπικά και απομακρυσμένα, ο πελάτης δεν χρειάζεται να μάθει δύο προγράμματα ένα για καταγραφικό και ένα για το PC. Η κάρτα σύνδεσης Ρ2Ρ διατίθεται δωρεάν για να έχουμε εύκολη μετάδοση χωρίς προγραμματισμό router. Επίσης δωρεάν διατίθεται και το DDNS. H RAKSON A.E προσφέρει στους πελάτες της προστασία τιμών στο internet και Τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο κάθε μέρα 15 ώρες.

INFO
  • Rakson
  • τηλ: 210-9404000

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.