Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 | 14:04

Συστήματα Πυρανίχνευσης του Γερμανικού Οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH

Τα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων πυρανίχνευσης. H Γερμανική εταιρία NSC Sicherheitstechnik GmbH με 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και στη κατασκευή FCP βρίσκεται σε 7 χώρες παγκοσμίως με συνεχή βήματα ανάπτυξης. Τα κέντρα πυρανίχνευσης διακρίνονται στο...

Τα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων πυρανίχνευσης. H Γερμανική εταιρία NSC Sicherheitstechnik GmbH με 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και στη κατασκευή FCP βρίσκεται σε 7 χώρες παγκοσμίως με συνεχή βήματα ανάπτυξης. Τα κέντρα πυρανίχνευσης διακρίνονται στο «Solution F2» (1-2 loops) και στο μεγαλύτερο «Solution F1» (1-18 Loops). Συνεργάζονται με τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα πρωτόκολλα Hochiki ESP & Apollo XP95/Discovery με 127 συσκευές ανά loop προσφέροντας λύσεις από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο έργο. Σε διεθνή αεροδρόμια, ξενοδοχεία, γήπεδα ποδοσφαίρου και πολλά ακόμη διαφορετικά έργα ανά τον κόσμο μπορεί να συναντήσει κάποιος τα μοναδικά συστήματα της NSC. Τα συγκεκριμένα συστήματα παρέχουν πολυάριθμές λειτουργίες οι οποίες δεν θα συναντώνται πουθενά αλλού, σε πολύ ελκυστικές τιμές, όπως:

 • Ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο αφής.
 • Module γραφικών LCD 240*64.
 • Υψηλή απόδοση CPU των 32 bit.
 • Flash memory μέχρι 32ΜΒ και μνήμη RAM έως 32ΜΒ.
 • Ρύθμιση παραμέτρων software μέσω διεπαφής modem ή USB.
 • Πλήρες λογισμικό παραμετροποίησης βασισμένο σε Windows Explorer για πολύ εύκολο και γρήγορο χειρισμό.
 • Πρόσβαση με username και password
 • NSC Webserver module που επιτρέπει την πρόσβαση στο σύστημα πυρανίχνευσης της NSC από το διαδίκτυο.
 • NSC Extinguishing control board για κατάσβεση σε μία περιοχή
 • Δυνατότητα πρόσβασης από το κινητό
Λογισμικό Building Management Software WinGuard για ολοκληρωμένο έλεγχο και οργάνωση όλων των μηνυμάτων διαφόρων συστημάτων ασφαλείας όπως κάμερες ή συναγερμό.
INFO
 • CM Security GmbH & Co. KG
 • τηλ: 2311-821295

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 80

Τεύχος 80

19-06-2018

Security Report, τεύχος 80

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο νέο τεύχος ο κος Μητρόπουλος Δημήτρης, Γενικός Διευθυντής της iSECURITY, μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η επιλογή τόσο του κατάλληλου συστήματος συναγερμού όσο και της εταιρίας εγκατάστασης, αποτελούν κρίσιμους παράγοντες μιας σωστής απόφασης. Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία, θα σας προστατέψουν από δυσάρεστες εκπλήξεις.   Συνέντευξη με τον κο Τσιφλίδη Σ. Χαράλαμπο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.