Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 | 13:08

Η αστυνομία του Ντουμπάι επισκέπτεται την Dahua

Στις αρχές Ιουλίου, μια διακεκριμένη ομάδα αστυνομικών από το Ντουμπάι επισκέφθηκε την έδρα της Dahua στο Hangzhou. Εκπροσωπώντας την αστυνομία του Ντουμπάι, ο συνταγματάρχης Essa Ahmad Salem Ahmad Alobeidli συναντήθηκε με τον James Wang, CTO, Overseas Business της Dahua Technology και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Γνωστή ως μία από τις ασφαλέστερες πόλεις...

Στις αρχές Ιουλίου, μια διακεκριμένη ομάδα αστυνομικών από το Ντουμπάι επισκέφθηκε την έδρα της Dahua στο Hangzhou. Εκπροσωπώντας την αστυνομία του Ντουμπάι, ο συνταγματάρχης Essa Ahmad Salem Ahmad Alobeidli συναντήθηκε με τον James Wang, CTO, Overseas Business της Dahua Technology και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Γνωστή ως μία από τις ασφαλέστερες πόλεις στη Μέση Ανατολή, η αστυνομία του Ντουμπάι έχει ως στόχο να ενισχύσει την ασφάλεια της πόλης υιοθετώντας αποδεδειγμένες αλλά καινοτόμες λύσεις ασφάλειας. Ως εκ τούτου, η επίσκεψη επικεντρώθηκε στην λύση Safe City (Ασφαλής Πόλη) της Dahua, η οποία παρουσιάστηκε σε βάθος από την Dahua Technology, καθώς και σε μια συζήτηση σχετικά με τη δυνατότητα εφαρμογής της λύσης Safe City μεταξύ της αστυνομίας του Ντουμπάι και του Hangzhou, με βάση τις εμπειρίες τους.

Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua είναι ιδανικός συνεργάτης για την ανάπτυξη μέσων συστημάτων επιτήρησης σε επίπεδο δήμων. Στο Hangzhou, η Dahua Technology έχει βοηθήσει με επιτυχία το Αστυνομικό Τμήμα της περιφέρειας Jianggan στην εφαρμογή της λύσης Dahua Safe City, που ενσωματώνει το cloud computing, big data, AI, και άλλες τεχνολογίες αιχμής που επιτρέπουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πιο αποτελεσματική λειτουργία της αστυνομίας.

"Η Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απολαμβάνουν μια μακροχρόνια φιλία και ιστορία επιχειρηματικής συνεργασίας. Είμαστε ευτυχείς που Dahua Technology μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ασφάλειας του Ντουμπάι, και θα συγκεντρώσουμε τους πόρους μας για να ενισχύσουμε τις δυνατότητές μας και να παρέχουμε καλύτερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.", δήλωσε ο James Wang, CTO, Overseas Business, της Dahua Technology.

Επαινώντας την επίσκεψη ως γόνιμη, ο συνταγματάρχης Essa εξέφρασε αισιοδοξία για τη μελλοντική συνεργασία μεταξύ της Αστυνομίας του Ντουμπάι και της Dahua Technology, δηλώνοντας ότι «Ελπίζουμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Dahua μέσω του προγράμματος Safe City και να καταστήσουμε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο." Με την αποστολή «Ενεργοποίηση μιας Ασφαλέστερης Κοινωνίας και Ευφυέστερης Διαβίωσης» (Enabling a Safer Society and Smarter Living), η Dahua Technology θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην Καινοτομία, την Ποιότητα και την Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών της σε όλο τον κόσμο.

INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.