gi diagonismo
Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018 | 13:26

Η Dahua Technology στην Έκθεση της Συνόδου "16+1"

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τοπικής Συνεργασίας της Κίνας με τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE), που ήταν μέρος της Έβδομης Συνόδου Κορυφής μεταξύ της Κίνας και των χωρών CEE (που είναι επίσης γνωστή ως σύνοδος κορυφής «16+1»), η Dahua Technology παρουσίασε τεχνολογίες ασφάλειας αιχμής και λύσεις στους ηγέτες της Κίνας και των χωρών της...

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Τοπικής Συνεργασίας της Κίνας με τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE), που ήταν μέρος της Έβδομης Συνόδου Κορυφής μεταξύ της Κίνας και των χωρών CEE (που είναι επίσης γνωστή ως σύνοδος κορυφής «16+1»), η Dahua Technology παρουσίασε τεχνολογίες ασφάλειας αιχμής και λύσεις στους ηγέτες της Κίνας και των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Li Keqiang, μαζί με τους πρωθυπουργούς και αντιπροέδρους των 16 χωρών της CEE παρακολούθησαν την εισαγωγική συνεδρίαση και συζήτησαν για τα επιτεύγματα της Dahua Technology σε όλο τον κόσμο. Στις 7 Ιουλίου η Dahua Technology, που ήταν η μόνη εταιρεία ασφαλείας που συμμετείχε στην Έκθεση Τοπικής Συνεργασίας Κίνας-CEE, παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της και τα περιφερειακά επιτεύγματα της, σε μια διακεκριμένη αντιπροσωπεία ηγετών από την Κίνα και από τις 16 χώρες της CEE.

Κατά την επίσκεψη στο περίπτερο του Dahua, οι ηγέτες συζήτησαν για τις συνεισφορές της Dahua στον κλάδο της ασφάλειας καθώς και στις τοπικές αγορές. Ως κορυφαίος πάροχος λύση στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua Technology έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε διάφορες αγορές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας, της Αλβανίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, κ.λπ.

Στην έκθεση, η Dahua έδωσε έμφαση στη νέα λύση αναγνώρισης προσώπων με AI (Τεχνητή Νοημοσύνη), αλλά και στην έξυπνη λύση μεταφορών και στη θερμική τεχνολογία με επιδείξεις και μελέτες περιπτώσεων πραγματικών έργων στις χώρες της CEE. Η ομάδα της Dahua Technology παρουσίασε στον κινέζο πρωθυπουργό Li Keqiang και στους ηγέτες των 16 χωρών της CEE τις τελευταίες καινοτομίες της και τα ισχυρά επιτεύγματα της σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης με τις εγκαταστάσεις της WANHUA BorsodChem στην Ουγγαρία, τις λύσεις ασφάλειας για ένα εργοστάσιο τσιμέντου στην Αλβανία, τις έξυπνες λύσεις ασφαλείας για ένα διεθνές αεροδρόμιο στη Ρουμανία και μία έξυπνη λύση στάθμευσης στην Σερβία.

Στη συνέχεια, το περίπτερο της Dahua επισκέφθηκαν επίσης εκπρόσωποι από τους τομείς των επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης. «Τα τελευταία χρόνια, η Κίνα και οι χώρες της CEE έχουν δημιουργήσει ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις, και είμαστε ευτυχείς που η Dahua μπορεί να συμβάλει,» δήλωσε ο Colin Wang, Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, και Σκανδιναβικών χωρών, της Dahua Technology, «Οι επιτυχημένες περιπτώσεις που παρουσιάστηκαν σήμερα αποδεικνύουν την ικανότητα μας για παροχή λύσεων πρώτης τάξης και της διαρκούς δέσμευσής μας στις αγορές των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης». Καθώς η Κίνα και οι χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης εμβαθύνουν τις σχέσεις τους, η Dahua Technology επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της στις αγορές της CEE και της ΕΕ. Έχοντας αποστολή να «δοθεί η δυνατότητα για μια ασφαλέστερη κοινωνία και ευφυέστερη διαβίωση», η Dahua Technology θα συνεχίσει να εστιάζει στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση προς όφελος των συνεργατών και πελατών της σε όλο τον κόσμο.

INFO
  • Dahua Technology Co. Ltd

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 91

Τεύχος 91

21-05-2019

Security Report, τεύχος 91

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, τα Universal GSM/GPRS modules της ελληνικής αγοράς. Σήμερα, οι μονάδες GSM/GPRS αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συναγερμού, καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματός με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε συμβάν. Διαβάστε στο αφιέρωμα του περιοδικού το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των Universal GSM/GPRS συσκευών. Η ομάδα της KEEP...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.