Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 | 09:54

HIKVISION DS-KIS701

Το kit ψηφιακής θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων DS-KIS701 της HIKVISION, αποτελείται από μια μπουτονιέρα DSKV8103-IME2, ένα μόνιτορ DS-KH8340-TCE2 και έναν διανομέα audio/video DS-KAD709. H ψηφιακή (IP) μπουτονιέρα εισόδου DS-KV8103-IME2 (Villa Door Station) έχει δυνατότητα 1 κλήσης, με σύνδεση 2 καλωδίων και διαθέτει μεταλλικό περίβλημα...

Το kit ψηφιακής θυροτηλεόρασης 2 καλωδίων DS-KIS701 της HIKVISION, αποτελείται από μια μπουτονιέρα DSKV8103-IME2, ένα μόνιτορ DS-KH8340-TCE2 και έναν διανομέα audio/video DS-KAD709. H ψηφιακή (IP) μπουτονιέρα εισόδου DS-KV8103-IME2 (Villa Door Station) έχει δυνατότητα 1 κλήσης, με σύνδεση 2 καλωδίων και διαθέτει μεταλλικό περίβλημα (stainless steel), κατάλληλο για επίτοιχη αλλά και εντιχοισμένη τοποθέτηση, έγχρωμη κάμερα ανάλυσης 1080p με γωνία θέασης 155° (fιsheye), αυτόματα προσαρμοζόμενο υπέρυθρο φωτισμό (IR), συμπίεση Η.264, μικρόφωνο και μεγάφωνο, φωτεινές ενδείξεις λειτουργίας, 2 προγραμματιζόμενες εισόδους για σύνδεση μπουτόν εξόδου και μαγνητικής επαφής ελέγχου κλεισίματος πόρτας, RS485, ρελέ NC/NO/COM, έξοδο 12 VDC για έλεγχο και τροφοδοσία ηλεκτρικής κλειδαριάς, διακόπτη Tamper και βαθμό στεγανότητας IP65.

Το ψηφιακό (IP) μόνιτορ θυροτηλεόρασης DS-KH8340-TCE2 διαθέτει οθόνη αφής (touch) 7΄΄ ανάλυσης 1024 × 600, μικρόφωνο και μεγάφωνο, 8 προγραμματιζόμενες εισόδους και 1 έξοδο alarm, θύρα RS485, υποδοχή κάρτας MicroSD και βάση στήριξης για τοίχο. Η μπουτονιέρα και το μόνιτορ συνδέονται και τροφοδοτούνται από τον διανομέα audio / video DS-KAD709, μέσω 2 καλωδίων (24 VDC, Power Over Network).

Ο διανομέας διαθέτει 1 θύρα Ethernet, για σύνδεση συστήματος θυροτηλεόρασης με το δίκτυο, 9 θύρες 2 καλωδίων, για σύνδεση με μπουτονιέρα και μόνιτορς και παροχή τροφοδοσίας σ’ αυτά. Τροφοδοτείται με εξωτερικό τροφοδοτικό 24VDC @ 60W (περιλαμβάνεται).

Το παραπάνω σύστημα αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναβάθμιση ενός παλαιού συστήματος θυροτηλεόρασης, καθώς επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση σε υπάρχουσες καλωδιώσεις. Παρέχει την δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση, μέσω της εφαρμογής HIK-CONNECT, για ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο, όταν υπάρχει κλήση, με προβολή ζωντανής εικόνας, σύνδεση αμφίδρομου ήχου και δυνατότητα ξεκλειδώματος της πόρτας από το κινητό τηλέφωνο, δυνατότητα παρακολούθησης εξωτερικών καμερών και λειτουργία «μην ενοχλείτε».

Σε μια εγκατάσταση μπορούν να χρησιμοποιηθούν 1 μπουτονιέρα και ως 5 μόνιτορς. Καθένα από αυτά συνδέεται και τροφοδοτείται, μέσω 2 καλωδίων, από τον κεντρικό διανομέα audio / video, ο οποίος συνδέεται με το δίκτυο, μέσω θύρας Ethernet. Η ελάχιστη διατομή των καλωδίων σύνδεσης εξαρτάται από το μήκος τους και από το αν γίνεται και η τροφοδοσία της ηλεκτρικής κλειδαριάς μέσα από αυτά (μέγιστο ρεύμα 200 mA), π.χ. καλώδιο 24AWG ως 50m ή ως 30m με τροφοδοσία κλειδαριάς, καλώδιο 24AWG ως 50m ή ως 30m με τροφοδοσία κλειδαριάς, καλώδιο 20AWG ως 100m ή ως 80m με τροφοδοσία κλειδαριάς, καλώδιο 18AWG ως 150m ή ως 100m με τροφοδοσία κλειδαριάς.

INFO
  • ΗΛΚΑ Α.Ε.
  • τηλ: 210-6071510

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.