diagonismos
Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 | 11:35

ΠΕΡΣΕΑΣ Security

Στα πλαίσια της ανάπτυξης που μας χαρακτήρισε το 2018, όπου ο Περσέας είχε άνοδο της τάξης του 400%, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες και εταιρίες security που μας εμπιστεύθηκαν με τους συνδρομητές τους και την επαγγελματική τους συνεργασία.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης που μας χαρακτήρισε το 2018, όπου ο Περσέας είχε άνοδο της τάξης του 400%, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες και εταιρίες security που μας εμπιστεύθηκαν με τους συνδρομητές τους και την επαγγελματική τους συνεργασία. Δράττοντας την δυναμική που μας έχετε δώσει, ο Περσέας αναπτύσσεται περαιτέρω και επεκτείνει το τμήμα εμπορικής του συνεργασίας εντάσσοντας τις δύο πρώτες αντιπροσωπείες στο προϊόντικό του κατάλογο. Δημιουργείται άμεση εμπορική επικοινωνία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους CCTV της παγκόσμιας αγοράς, την DAHUA Technologies και αναγνωριζόμαστε ως επίσημοι αντιπρόσωποί της. Η DAHUA, καινοτομώντας συνεχώς, δημιουργεί CCTV λύσεις που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς, με ευρύ προϊοντικό κατάλογο και την μοναδική τεχνολογία Starlight που κυριολεκτικά μεταμορφώνει τις νυχτερινές λήψεις και τους προσδίδει ρεαλιστικό χρώμα και απίστευτη λεπτομέρεια. Πέρα από λύσεις CCTV, η DAHUA καλύπτει ανεπτυγμένες λύσεις IP θυροτηλεοράσεων, Access Control, περιφερειακών και αναλώσιμων (καλώδια, τροφοδοτικά κτλ).

Ο Περσέας επεκτείνεται και στο κομμάτι των συναγερμών με την έναρξη ακόμα μίας στρατηγικής εμπορικής συνεργασίας, αυτής με την εταιρία TELETEK Electronics, της οποίας είναι επίσης επίσημος αντιπρόσωπος από το 2019. H Teletek δραστηριοποιείται στην παραγωγή επαγγελματικών συστημάτων ασφαλείας από το 1991 και παραμένει σταθερά μία καινοτόμος εταιρία που ακολουθεί συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες για ασφάλεια. Τα προϊόντα της καλύπτουν από μικρές οικιακές έως και υβριδικές/ασύρματες εγκαταστάσεις και υποστηρίζουν IP σηματοδοσία, remote control μέσω application για Android και iOS, πολύ εύκολο προγραμματισμό, φιλικό περιβάλλον για τον τελικό χρήστη και μία πληθώρα περιφερειακών για την εξασφάλιση μίας εύκολης και επαγγελματικής εγκατάστασης. Το τμήμα εμπορικής υποστήριξης του Περσέα συνεργάζεται με τους περισσότερους τοπικούς αντιπροσώπους και εξυπηρετεί ανάγκες τόσο εμπορικές όσο και τεχνικής υποστήριξης για DSC, Paradox, HikVision, Bosch, Pyronix, Visonic, Inim, Trikdis και πολλές άλλες. Λειτουργεί καθημερινά επί 24ώρου βάσεως, Κυριακές και αργίες, πραγματικά 365 μέρες το χρόνο. Σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων του ο Περσέας δύναται να παρέχει ολοκληρωμένες, κάθετες και επαγγελματικές υπηρεσίες για όλο το φάσμα των επαγγελματιών του κλάδου μας.

Συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες εγκαταστάτες και εταιρίες security και ποτέ απ’ ευθείας με τους συνδρομητές του, εξασφαλίζοντας έτσι την σιγουριά και την εχεμύθεια που είναι απαραίτητη ανάμεσα σε ένα ΚΛΣ και τους συνεργάτες του. Το 2019 προδιαγράφεται ως μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τον Περσέα από την αρχή του.

Σας καλούμε όλους να μας γνωρίσετε από κοντά στα Κεντρικά Γραφεία μας στο Μοσχάτο στην οδό Θεσσαλονίκης 100.

INFO
  • ΠΕΡΣΕΑΣ Security
  • τηλ: 210-9518000

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.