Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 7 Μαϊος 2019 | 10:35

Paradox HD78F

Διαθέσιμη για τα συστήματα Paradox - SP5500 / SP6000 / SP7000 / EVO192 και EVOHD, η λύση της Paradox σας επιτρέπει να επεκτείνετε σήμερα την εγκατάσταση σας για την οπτική επιβεβαίωση συμβάντων συναγερμού. Το HD78F είναι ένα εξελιγμένος ανιχνευτής υπερύθρων Quad o οποίος διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.4 Megapixels για τις παρακάτω ενέργειες...

Διαθέσιμη για τα συστήματα Paradox - SP5500 / SP6000 / SP7000 / EVO192 και EVOHD, η λύση της Paradox σας επιτρέπει να επεκτείνετε σήμερα την εγκατάσταση σας για την οπτική επιβεβαίωση συμβάντων συναγερμού. Το HD78F είναι ένα εξελιγμένος ανιχνευτής υπερύθρων Quad o οποίος διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.4 Megapixels για τις παρακάτω ενέργειες.

  • Εγγραφή και απομακρυσμένη αναπαραγωγή video, συμβάντων συναγερμού.
  • Αναπαραγωγή Video on Demand τελευταίων 20 λεπτών.
  • Απομακρυσμένη εγγραφή video σε Smartphone / Tablet τοπικά και με χρήση δωρεάν υπηρεσιών Google Drive
Η σύνδεση του HD78F γίνεται με καλώδιο στη μονάδα συναγερμού και με χρήση Wi-fi στο Router του χώρου, ώστε να μην απαιτείται επιπλέον καλωδίωση. Παράλληλα με τις πληροφορίες Push Notifications που λαμβάνει ο χρήστης στο κινητό του μπορεί να δει και εικόνα του χώρου από μέχρι και 16 κάμερες / ανιχνευτές HD78F. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται με την νέα Cloud εφαρμογή της Paradox - Insite Gold.
INFO
  • Paradox Hellas
  • τηλ: 210-2855000

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 91

Τεύχος 91

21-05-2019

Security Report, τεύχος 91

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, τα Universal GSM/GPRS modules της ελληνικής αγοράς. Σήμερα, οι μονάδες GSM/GPRS αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συναγερμού, καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματός με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε συμβάν. Διαβάστε στο αφιέρωμα του περιοδικού το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των Universal GSM/GPRS συσκευών. Η ομάδα της KEEP...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.