Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 7 Μαϊος 2019 | 10:35

Paradox HD78F

Διαθέσιμη για τα συστήματα Paradox - SP5500 / SP6000 / SP7000 / EVO192 και EVOHD, η λύση της Paradox σας επιτρέπει να επεκτείνετε σήμερα την εγκατάσταση σας για την οπτική επιβεβαίωση συμβάντων συναγερμού. Το HD78F είναι ένα εξελιγμένος ανιχνευτής υπερύθρων Quad o οποίος διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.4 Megapixels για τις παρακάτω ενέργειες...

Διαθέσιμη για τα συστήματα Paradox - SP5500 / SP6000 / SP7000 / EVO192 και EVOHD, η λύση της Paradox σας επιτρέπει να επεκτείνετε σήμερα την εγκατάσταση σας για την οπτική επιβεβαίωση συμβάντων συναγερμού. Το HD78F είναι ένα εξελιγμένος ανιχνευτής υπερύθρων Quad o οποίος διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 1.4 Megapixels για τις παρακάτω ενέργειες.

  • Εγγραφή και απομακρυσμένη αναπαραγωγή video, συμβάντων συναγερμού.
  • Αναπαραγωγή Video on Demand τελευταίων 20 λεπτών.
  • Απομακρυσμένη εγγραφή video σε Smartphone / Tablet τοπικά και με χρήση δωρεάν υπηρεσιών Google Drive
Η σύνδεση του HD78F γίνεται με καλώδιο στη μονάδα συναγερμού και με χρήση Wi-fi στο Router του χώρου, ώστε να μην απαιτείται επιπλέον καλωδίωση. Παράλληλα με τις πληροφορίες Push Notifications που λαμβάνει ο χρήστης στο κινητό του μπορεί να δει και εικόνα του χώρου από μέχρι και 16 κάμερες / ανιχνευτές HD78F. Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται με την νέα Cloud εφαρμογή της Paradox - Insite Gold.
INFO
  • Paradox Hellas
  • τηλ: 210-2855000

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 93

Τεύχος 93

22-07-2019

Security Report, Τεύχος 93

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, η διεθνής έκθεση του Λονδίνου «IFSEC INTERNATIONAL 2019». Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμη μία χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL με αφορμή τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας. Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουνίου και κάλυψε με απόλυτη επιτυχία όλες τις πτυχές του κλάδου της ασφάλειας, όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.