Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 | 11:46

Νέο WiFi Repeater+Bridge VAP11G-300

Tο VAP11G-300 είναι ένα πρακτικό mini Ethernet to WiFi Bridge + WiFi Repeater, για την επίλυση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου. Διαθέτει είσοδο και έξοδο τροφοδοσίας (5VDC~15VDC, κατανάλωση 5W) pass-through (αρσενικό και θηλυκό DC 5.5mm x 2.5mm), έτσι ώστε να μπορεί να παρεμβάλλεται στην τροφοδοσία της ελεγχόμενης...

Tο VAP11G-300 είναι ένα πρακτικό mini Ethernet to WiFi Bridge + WiFi Repeater, για την επίλυση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου. Διαθέτει είσοδο και έξοδο τροφοδοσίας (5VDC~15VDC, κατανάλωση 5W) pass-through (αρσενικό και θηλυκό DC 5.5mm x 2.5mm), έτσι ώστε να μπορεί να παρεμβάλλεται στην τροφοδοσία της ελεγχόμενης συσκευής, χωρίς επιπλέον καλώδια ή αντάπτορες. Εναλλακτικά μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω θύρας USB (5V DC), με χρήση του USB ακροδέκτη, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: υποστήριξη 802.11b/g/n, 300Mbps rate of transmission, ρυθμιζόμενη ισχύ RF στα 2.4GHz 14.5dBm/16dBm, εμβέλεια 100m (χωρίς εμπόδια), WPA-PSK/WPA2-PSK, 64/128/WEP, εύκολη ρύθμιση, μικρό μέγεθος με διαστάσεις (ΠxBxΥ) 90x45x15. Ας δούμε μερικές πρακτικές εφαρμογές στις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την συσκευή VAP11G-300:

• Έχουμε κάποια δικτυακή συσκευή (π.χ. πίνακα συναγερμού / κωδικοποιητή / IP κάμερα / καταγραφικό / media player / τηλεόραση / δορυφορικό δέκτη / ethernet switch / IP θυροτηλέφωνο – τηλέφωνο / ταμειακό σύστημα / Η.Υ./ κ.λ.π.) με θύρα Ethernet και θέλουμε να την συνδέσουμε σε ασύρματο δίκτυο WiFi, γιατί δεν μπορούμε να περάσουμε καλώδια. Το VAP11G-300 με το μικρό του μέγεθος, τις επαγγελματικές προδιαγραφές του και το έξυπνο σύστημα τροφοδοσίας του (χωρίς επιπλέον καλώδια), μας δίνει την ιδανική λύση για να συνδέσουμε τη συσκευή μας στο δίκτυο WiFi.
• Έχουμε 2 ή περισσότερες δικτυακές συσκευές που θέλουμε να τις συνδέσουμε μεταξύ τους, αλλά δεν μπορούμε να περάσουμε καλώδια και δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το υπάρχον ασύρματο δίκτυο. Χρησιμοποιώντας ένα VAP11G-300 για κάθε συσκευή, φτιάχνουμε ένα χωριστό WiFi δίκτυο, μόνο για τις συσκευές μας.
•Δεν έχουμε καλό σήμα WiFi σε κάποια σημεία του χώρου μας. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε το VAP11G-300 σαν WiFi repeater.

INFO
  • ΗΛΚΑ Α.Ε.
  • τηλ: 210-6071510

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.