Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 | 11:48

Η Sigma Security επίσημος αντιπρόσωπος της TVT στην Ελλάδα

Η Sigma Security προχώρησε σε συμφωνία με την TVT, για επέκταση της υπάρχουσας σύμβασης, για την επίσημη εκπροσώπηση και διανομή των προϊόντων της σε όλη την Ελληνική επικράτεια.Η συμφωνία υπογράφηκε την Δευτέρα 8 Μαρτίου, στα γραφεία της εταιρίας, παρουσία των εκπροσώπων της TVT...

Η Sigma Security προχώρησε σε συμφωνία με την TVT, για επέκταση της υπάρχουσας σύμβασης, για την επίσημη εκπροσώπηση και διανομή των προϊόντων της σε όλη την Ελληνική επικράτεια.Η συμφωνία υπογράφηκε την Δευτέρα 8 Μαρτίου, στα γραφεία της εταιρίας, παρουσία των εκπροσώπων της TVT.

O κ. Αλέξανδρος Φείδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sigma Security, ανέφερε ότι: «Η TVT είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής προϊόντων CCTV στον κόσμο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η επιλογή της εταιρίας μας, ως αντιπρόσωπο και διανομέα της για την Ελλάδα. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε στους συνεργάτες μας την πλήρη σειρά προϊόντων της, καθώς και άριστη υποστήριξη μετά την αγορά, όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε».

Η TVT ιδρύθηκε το 2004 και είναι μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες CCTV παγκοσμίως. Εξαγάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες. Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Κίνας από το 2016. Απασχολεί περισσότερους από 1.500 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 300 δραστηριοποιούνται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.  Στις 3 Απριλίου 2019 χορηγήθηκε στην TVT πιστοποιητικό συμμόρφωσης των προϊόντων της, με βάση τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR, από την TUV.

INFO
  • Sigma Security
  • τηλ: 210-9716046

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.