Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019 | 12:43

Tyco Power Series Pro

Με χαρακτηριστικά προστασίας έναντι των κυβερνοεπιθέσεων και τις δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας μεγάλης εμβέλειας, το PowerSeries Pro είναι ο μόνος πίνακας ασφαλείας που μπορεί να χειριστεί μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως αποθήκες, κτίρια γραφείων, εργοστάσια και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, εξαλείφοντας την ανάγκη καλωδίων σε αισθητήρες ή πληκτρολόγια.
Με χαρακτηριστικά προστασίας έναντι των κυβερνοεπιθέσεων και τις δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας μεγάλης εμβέλειας, το PowerSeries Pro είναι ο μόνος πίνακας ασφαλείας που μπορεί να χειριστεί μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως αποθήκες, κτίρια γραφείων, εργοστάσια και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, εξαλείφοντας την ανάγκη καλωδίων σε αισθητήρες ή πληκτρολόγια. Το PowerSeries Pro χρησιμοποιεί την ισχυρή τεχνολογία «PowerG» για την παροχή κρυπτογραφημένων ασύρματων επικοινωνιών μεγάλης εμβέλειας, που φτάνει έως τα 2km. Για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, ο πίνακας συναγερμού είναι πλήρως συμβατός κατά το πρότυπο Grade 3 και διαθέτει Triple-EOL με λειτουργία anti-masking και μάλιστα με δυνατότητα παραμετροποίησης των τιμών των αντιστάσεων. Με χρήση της ειδικής εφαρμογής DSC ALARM INSTALL για Android/IOS είναι εφικτός ο τοπικός ασύρματος προγραμματισμός του πίνακα, ενώ για μεγιστοποίηση της ασφάλειας, η επικοινωνία διασφαλίζεται με κρυπτογράφηση 128-bit AES. Η σειρά Powerseries Pro αποτελείται από 2 κεντρικούς πίνακες, τον HS3032 με δυνατότητα επέκτασης τις 32 ζώνες και τον HS3128, με δυνατότητα επέκτασης τις 128 ζώνες. Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αξίζει να αναφέρουμε το υψηλής απόδοσης τροφοδοτικό 2Α, τις αποσπώμενες κλέμες, αλλά και την ενσωματωμένη θύρα δικτύου. Η τελευταία δίνει στον πίνακα τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου-διαχείρισης μέσω της εφαρμογής Connect Alarm για mobile συσκευές. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ειδική θύρα για την εγκατάσταση κάρτας επέκτασης κινητής τηλεφωνίας 3G/4G, καθώς και δύο θύρες USB διαφορετικού τύπου για την παραμετροποίηση του πίνακα, με αυτή του τύπου Α να καινοτομεί, καθώς με την χρήση του ειδικού Wi-Fi adapter μετατρέπει τον πίνακα σε Wi-Fi Hotspot.
INFO
  • Grande Security Α.Ε.
  • τηλ: 210-2135884

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.