Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:36

Νέα ασύρματα περιφερειακά UXP

Αναβαθμίστε οποιοδήποτε ενσύρματο πίνακα συναγερμού σε ασύρματο, με τα νέα ασύρματα περιφερειακά αμφίδρομης επικοινωνίας UXP, προσφέροντας νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση. Ο δέκτης UXP-8/16 συνδέεται με τον πίνακα συναγερμού, και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τα ασύρματα περιφερειακά. Λειτουργεί στην συχνότητα 868MHz και...

Αναβαθμίστε οποιοδήποτε ενσύρματο πίνακα συναγερμού σε ασύρματο, με τα νέα ασύρματα περιφερειακά αμφίδρομης επικοινωνίας UXP, προσφέροντας νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση. Ο δέκτης UXP-8/16 συνδέεται με τον πίνακα συναγερμού, και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τα ασύρματα περιφερειακά. Λειτουργεί στην συχνότητα 868MHz και διαθέτει 8 ζώνες, 10 εξόδους OC, καθώς και προστασία Anti-jamming και tamper.

Τα διαθέσιμα περιφερειακά είναι τα εξής:

SKF-500: Ασύρματο τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων με οπτική και ηχητική σηματοδότηση για όπλιση / αφόπλιση.
SMC-501W: Ασύρματος ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών (σεισμικός, κλίσης, περιστροφής). Διαθέτει μαγνητικό ανιχνευτή AMR, ενεργό ανιχνευτή θραύσης γυαλιού μέσω επιταχυνσιόμετρου τριών αξόνων και είσοδο για ενσύρματη μαγνητική επαφή και για επαφή ρολών ή δονητική.
STYX: Ασύρματος ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας.
STYX 360: Ασύρματος ανιχνευτής οροφής διπλής τεχνολογίας.
TYPHON: Ασύρματος ανιχνευτής κουρτίνας διπλής τεχνολογίας, κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους και για προστασία θυρών και παραθύρων.
TYPHON MINI: Ασύρματος ανιχνευτής κουρτίνας διπλής τεχνολογίας κατάλληλος για ημιστεγασμένους χώρους και για προστασία θυρών ή παραθύρων.

Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.