Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:36

Νέα ασύρματα περιφερειακά UXP

Αναβαθμίστε οποιοδήποτε ενσύρματο πίνακα συναγερμού σε ασύρματο, με τα νέα ασύρματα περιφερειακά αμφίδρομης επικοινωνίας UXP, προσφέροντας νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση. Ο δέκτης UXP-8/16 συνδέεται με τον πίνακα συναγερμού, και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τα ασύρματα περιφερειακά. Λειτουργεί στην συχνότητα 868MHz και...

Αναβαθμίστε οποιοδήποτε ενσύρματο πίνακα συναγερμού σε ασύρματο, με τα νέα ασύρματα περιφερειακά αμφίδρομης επικοινωνίας UXP, προσφέροντας νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση. Ο δέκτης UXP-8/16 συνδέεται με τον πίνακα συναγερμού, και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τα ασύρματα περιφερειακά. Λειτουργεί στην συχνότητα 868MHz και διαθέτει 8 ζώνες, 10 εξόδους OC, καθώς και προστασία Anti-jamming και tamper.

Τα διαθέσιμα περιφερειακά είναι τα εξής:

SKF-500: Ασύρματο τηλεχειριστήριο 4 πλήκτρων με οπτική και ηχητική σηματοδότηση για όπλιση / αφόπλιση.
SMC-501W: Ασύρματος ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών (σεισμικός, κλίσης, περιστροφής). Διαθέτει μαγνητικό ανιχνευτή AMR, ενεργό ανιχνευτή θραύσης γυαλιού μέσω επιταχυνσιόμετρου τριών αξόνων και είσοδο για ενσύρματη μαγνητική επαφή και για επαφή ρολών ή δονητική.
STYX: Ασύρματος ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας.
STYX 360: Ασύρματος ανιχνευτής οροφής διπλής τεχνολογίας.
TYPHON: Ασύρματος ανιχνευτής κουρτίνας διπλής τεχνολογίας, κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους και για προστασία θυρών και παραθύρων.
TYPHON MINI: Ασύρματος ανιχνευτής κουρτίνας διπλής τεχνολογίας κατάλληλος για ημιστεγασμένους χώρους και για προστασία θυρών ή παραθύρων.

Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.