Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:43

NSC Solution F1/F2

Πλέον οι εγκεκριμένοι με VdS πίνακες πυρανίχνευσης “Solution F1” και “Solution F2”, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενιαία ως πίνακες πυρανίχνευσης – κατάσβεσης, κατά EN12094-1 (με αυτόματη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου και καθυστέρησης). Πιο συγκεκριμένα, ο πίνακας “Solution F2” δέχεται ως 1 κάρτα κατάσβεσης, ενώ ο “Solution F1” ως 8 κάρτες κατάσβεσης...

Πλέον οι εγκεκριμένοι με VdS πίνακες πυρανίχνευσης “Solution F1” και “Solution F2”, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενιαία ως πίνακες πυρανίχνευσης – κατάσβεσης, κατά EN12094-1 (με αυτόματη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου και καθυστέρησης). Πιο συγκεκριμένα, ο πίνακας “Solution F2” δέχεται ως 1 κάρτα κατάσβεσης, ενώ ο “Solution F1” ως 8 κάρτες κατάσβεσης. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση απαιτεί άνω τω 8 περιοχών κατάσβεσης, οι πίνακες “Solution F1” μπορούν να δικτυωθούν με κάρτα δικτύου ARCNET. Ο πρόσθετος πίνακας ενδείξεων με τον προαιρετικό διακόπτη κλειδιού διαθέτει ενδείξεις και προγραμματιζόμενα LEDs και επιπλέον ένα διακόπτη κλειδιού για χειροκίνητη λειτουργία. Η κάρτα κατάσβεσης διαθέτει πολλές εισόδους και εξόδους εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη. Συγκεκριμένα παρέχει:

  • 4 x συμβατικές ζώνες για σύνδεση μπουτόν
  • 4 x επιτηρούμενες εισόδους
  • 4 x εξόδους κατάσβεσης 1.5A/24V η κάθε μία
  • 2 x επιτηρούμενες εξόδους 0.5Α/24V για φαροσειρήνες
  • 2 x εξόδους ρελέ 1Α/30V DC
  • 4 x εξόδους ρελέ OC 50mA/30 VDC

Με την λύση αυτή, ο χειρισμός των λειτουργιών γίνεται από τον πίνακα ελέγχου. Όλες οι λειτουργίες ρυθμίζονται μέσω του λογισμικού διαμόρφωσης της NSC. Τα συστήματα πυρανίχνευσης του Γερμανικού Οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την NSC-Hellas.

NSC-Hellas, τηλ.: 2311-821295.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.