Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:43

NSC Solution F1/F2

Πλέον οι εγκεκριμένοι με VdS πίνακες πυρανίχνευσης “Solution F1” και “Solution F2”, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενιαία ως πίνακες πυρανίχνευσης – κατάσβεσης, κατά EN12094-1 (με αυτόματη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου και καθυστέρησης). Πιο συγκεκριμένα, ο πίνακας “Solution F2” δέχεται ως 1 κάρτα κατάσβεσης, ενώ ο “Solution F1” ως 8 κάρτες κατάσβεσης...

Πλέον οι εγκεκριμένοι με VdS πίνακες πυρανίχνευσης “Solution F1” και “Solution F2”, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενιαία ως πίνακες πυρανίχνευσης – κατάσβεσης, κατά EN12094-1 (με αυτόματη ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου και καθυστέρησης). Πιο συγκεκριμένα, ο πίνακας “Solution F2” δέχεται ως 1 κάρτα κατάσβεσης, ενώ ο “Solution F1” ως 8 κάρτες κατάσβεσης. Σε περίπτωση που η εγκατάσταση απαιτεί άνω τω 8 περιοχών κατάσβεσης, οι πίνακες “Solution F1” μπορούν να δικτυωθούν με κάρτα δικτύου ARCNET. Ο πρόσθετος πίνακας ενδείξεων με τον προαιρετικό διακόπτη κλειδιού διαθέτει ενδείξεις και προγραμματιζόμενα LEDs και επιπλέον ένα διακόπτη κλειδιού για χειροκίνητη λειτουργία. Η κάρτα κατάσβεσης διαθέτει πολλές εισόδους και εξόδους εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη. Συγκεκριμένα παρέχει:

  • 4 x συμβατικές ζώνες για σύνδεση μπουτόν
  • 4 x επιτηρούμενες εισόδους
  • 4 x εξόδους κατάσβεσης 1.5A/24V η κάθε μία
  • 2 x επιτηρούμενες εξόδους 0.5Α/24V για φαροσειρήνες
  • 2 x εξόδους ρελέ 1Α/30V DC
  • 4 x εξόδους ρελέ OC 50mA/30 VDC

Με την λύση αυτή, ο χειρισμός των λειτουργιών γίνεται από τον πίνακα ελέγχου. Όλες οι λειτουργίες ρυθμίζονται μέσω του λογισμικού διαμόρφωσης της NSC. Τα συστήματα πυρανίχνευσης του Γερμανικού Οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την NSC-Hellas.

NSC-Hellas, τηλ.: 2311-821295.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.