Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:18

TAKEX OMS-12FE

Η TAKEX, ως μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο των ανιχνευτών για πολλαπλές εφαρμογές ασφάλειας, διαθέτει στη συλλογή της λύσεις που καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση. Για όσους αναζητούν υπέρυθρους ανιχνευτές εξωτερικού χώρου που να μπορεί να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα σε δύσκολες συνθήκες, τότε το OMS-12FE που σχεδίασε και κατασκεύασε η TAKEX...

Η TAKEX, ως μια παραδοσιακή δύναμη στο χώρο των ανιχνευτών για πολλαπλές εφαρμογές ασφάλειας, διαθέτει στη συλλογή της λύσεις που καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση. Για όσους αναζητούν υπέρυθρους ανιχνευτές εξωτερικού χώρου που να μπορεί να ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα σε δύσκολες συνθήκες, τότε το OMS-12FE που σχεδίασε και κατασκεύασε η TAKEX αποτελεί ιδανική επιλογή σας μιας και διαθέτει και προστασία επιπέδου IP65. Το TAKEX OMS-12FE χρησιμοποιεί το αξιόπιστο σύστημα ανίχνευσης διπλής ζώνης για τη δημιουργία 180° ογκομετρικής προστασίας σε εμβέλεια 3 έως 12m.Το πεδίο ανίχνευσης χωρίζεται σε δεξιές και αριστερές ζώνες, οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις για τον ακριβή έλεγχο περιοχών.

  • Μπροστινό και πίσω tamper
  • Εξωτερικού χώρου, αδιάβροχο IΡ54
  • Area masking: Σε μια ιδανική εγκατάσταση το πεδίο προστασίας είναι καθαρό. Στην περίπτωση όμως που στην περίμετρο προστασίας υπάρχει κάποιο αντικείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φύλλο κάλυψης περιοχών. Αφαιρώντας τα επιθυμητά (αντίστοιχα) τμήματα από το φύλλο, το αντικείμενο μπορεί να παραληφθεί.
  • Ανοσία σε μικρά ζώα
  • Οριζόντια γωνία ανίχνευσης: 180°
  • Εμβέλεια ανίχνευσης 12m
  • Οριζόντιες ζώνες: 14
  • Κάτω ζώνες: 14
G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.