Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:22

UTC FD710RVDS και FD705RVDS

Τα FD705RVDS και FD710RVDS αποτελούνται από υπέρυθρο πομπό και δέκτη σε ένα ενιαίο συμπαγές περίβλημα. Το μοντέλο FD710RVDS είναι ένας ανιχνευτής-beam που ενσωματώνει τον πομπό και το δέκτη σε μια μονάδα και βασιζόμενος στην εκπομπή υπέρυθρου φωτός, υλοποιεί μια δέσμη για περιμετρική περίφραξη σε ένα κήπο, ένα μπαλκόνι, κτλ.

Τα FD705RVDS και FD710RVDS αποτελούνται από υπέρυθρο πομπό και δέκτη σε ένα ενιαίο συμπαγές περίβλημα. Το μοντέλο FD710RVDS είναι ένας ανιχνευτής-beam που ενσωματώνει τον πομπό και το δέκτη σε μια μονάδα και βασιζόμενος στην εκπομπή υπέρυθρου φωτός, υλοποιεί μια δέσμη για περιμετρική περίφραξη σε ένα κήπο, ένα μπαλκόνι, κτλ. Ο πομπός μεταδίδει την υπέρυθρη δέσμη, η οποία ακτινοβολείται από ένα πρίσμα πίσω στον δέκτη. Έτσι, η μονάδα καταφέρνει να λειτουργεί αυτόνομα. Η μονάδα έχει εξόδους ρελέ C/O για συναγερμό και περίπτωση σφαλμάτων, και ταιριάζει με αυτό τον τρόπο σε όλους τους τύπους πυροπροστασίας. Το FD710RVDS καλύπτει απόσταση από 50 έως 100 μέτρα, επιφάνειες έως και 1500m² και τοποθετείται στο υψηλότερο σημείο της οροφής του καλυπτόμενου χώρου (έως 25m το μέγιστο). Διαθέτει 3 επιλεγόμενα επίπεδα ευαισθησίας, ειδικό κύκλωμα αυτοελέγχου και μπορεί να στηριχθεί οριζόντια ή κάθετα.

GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 103

Τεύχος 103

21-05-2020

Security Report, Τεύχος 103

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ανίχνευση πυρετού με θερμικές κάμερες και βιομετρικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Διαβάστε στο νέο αφιέρωμα του περιοδικού μας το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των θερμικών καμερών και των συσκευών ελέγχου πρόσβασης για την ανίχνευση πυρετού. Thermal Body Temperature Monitoring. Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου ο παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz παρουσίασε για...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.