Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:22

UTC FD710RVDS και FD705RVDS

Τα FD705RVDS και FD710RVDS αποτελούνται από υπέρυθρο πομπό και δέκτη σε ένα ενιαίο συμπαγές περίβλημα. Το μοντέλο FD710RVDS είναι ένας ανιχνευτής-beam που ενσωματώνει τον πομπό και το δέκτη σε μια μονάδα και βασιζόμενος στην εκπομπή υπέρυθρου φωτός, υλοποιεί μια δέσμη για περιμετρική περίφραξη σε ένα κήπο, ένα μπαλκόνι, κτλ.

Τα FD705RVDS και FD710RVDS αποτελούνται από υπέρυθρο πομπό και δέκτη σε ένα ενιαίο συμπαγές περίβλημα. Το μοντέλο FD710RVDS είναι ένας ανιχνευτής-beam που ενσωματώνει τον πομπό και το δέκτη σε μια μονάδα και βασιζόμενος στην εκπομπή υπέρυθρου φωτός, υλοποιεί μια δέσμη για περιμετρική περίφραξη σε ένα κήπο, ένα μπαλκόνι, κτλ. Ο πομπός μεταδίδει την υπέρυθρη δέσμη, η οποία ακτινοβολείται από ένα πρίσμα πίσω στον δέκτη. Έτσι, η μονάδα καταφέρνει να λειτουργεί αυτόνομα. Η μονάδα έχει εξόδους ρελέ C/O για συναγερμό και περίπτωση σφαλμάτων, και ταιριάζει με αυτό τον τρόπο σε όλους τους τύπους πυροπροστασίας. Το FD710RVDS καλύπτει απόσταση από 50 έως 100 μέτρα, επιφάνειες έως και 1500m² και τοποθετείται στο υψηλότερο σημείο της οροφής του καλυπτόμενου χώρου (έως 25m το μέγιστο). Διαθέτει 3 επιλεγόμενα επίπεδα ευαισθησίας, ειδικό κύκλωμα αυτοελέγχου και μπορεί να στηριχθεί οριζόντια ή κάθετα.

GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.