24/09/2019

Νέα στρατηγική συνεργασία της Novatron Security Distribution με την Axxon Soft

Η Axxon είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης εικόνας (VMS), με δεκάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα έξυπνο λογισμικό που λαμβάνει, επεξεργάζεται και αναλύει εικόνα από περισσότερα από 10.000 μοντέλα καμερών από τους περισσότερους κατασκευαστές συστημάτων CCTV.

Η Axxon είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης εικόνας (VMS), με δεκάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα έξυπνο λογισμικό που λαμβάνει, επεξεργάζεται και αναλύει εικόνα από περισσότερα από 10.000 μοντέλα καμερών από τους περισσότερους κατασκευαστές συστημάτων CCTV. Το λογισμικό Axxon Next μπορεί να δεχτεί απευθείας IP κάμερες, αλλά και αναλογικές μέσω του καταγραφικού. Έτσι, το Axxon Next μετατρέπει ακόμη και ένα απλό αναλογικό σύστημα, σε έξυπνο με μοναδικές δυνατότητες. Ας δούμε μερικές από τις δυνατότητες του λογισμικού Axxon Next:

Τεχνητή Νοημοσύνη: Αυτόματη κατηγοριοποίηση και αναγνώριση ανθρώπων, οχημάτων, χρωμάτων, μεγεθών, καπνού, φωτιάς, πινακίδων, προσώπων.
Video analytics: Όλα τα κλασσικά analytics είναι διαθέσιμα, όπως διάβαση γραμμής, απολεσθέν ή εγκαταλελειμμένο αντικείμενο, μετακίνηση από σημείο σε σημείο, απώλεια σήματος, ανίχνευση κίνησης ή ήχου και πολλά άλλα.
Interactive 3D Map: Εμφανίζει τις κάμερες τοποθετημένες πάνω στην κάτοψη του χώρου, ενώ ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο χώρο μεταβαίνοντας από την μία κάμερα στην άλλη.
Digital Zoom Tracking: Αυτόματα εντοπίζεται ένα κινούμενο αντικείμενο (π.χ. άνθρωπο ή αυτοκίνητο), το μεγεθύνει ψηφιακά και το παρακολουθεί μέχρι να φύγει από το πλάνο.
Tag and Track: Επιλέγουμε το στόχο που επιθυμούμε να παρακολουθήσουμε και το λογισμικό φροντίζει να τον ακολουθήσει διαδοχικά από κάμερα σε κάμερα καθώς κινείται.
Time Compressor: Επιλέγουμε μια χρονική περίοδο από την εγγραφή και το λογισμικό δημιουργεί ένα σύντομο clip ενσωματώνοντας όλα τα κινούμενα αντικείμενα σ’ αυτό το διάστημα. Όταν εντοπίσουμε το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει, απλά το επιλέγουμε και βλέπουμε την συγκεκριμένη καταγραφή.
Moment Quest: Εφαρμογή κανόνων video analytics πάνω σε μια καταγραφή. Πρακτικά, είναι ένα εργαλείο που μας λύνει τα χέρια όταν χρειάζεται να αναζητήσουμε ένα συμβάν μέσα σε ώρες καταγραφής. Εφαρμόζουμε τον κανόνα που επιθυμούμε και το λογισμικό εμφανίζει όλα χρονικά σημεία που ικανοποιούν τη συνθήκη που ορίσαμε.
Frame Merge: Συρραφή πολλαπλών εικόνων από κάμερες σε μία πανοραμική εικόνα, ώστε να έχουμε μια καλύτερη εποπτεία του χώρου.
Αναζήτηση Προσώπων: Δίνοντας μια φωτογραφία του προσώπου που αναζητούμε, το Axxon Next, εντοπίζει αμέσως σε μία καταγραφή όλα τα στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται αυτό το πρόσωπο.
Αναγνώριση Πινακίδων: Άμεση αναζήτηση πινακίδων σε μια καταγραφή. Δίνοντας τον αριθμό πινακίδας, το Axxon Next, εντοπίζει αμέσως σε μία καταγραφή όλα τα στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζεται αυτός ο αριθμός.
Φιλικό: Εξαιρετικά απλό περιβάλλον για το χρήστη.

Το λογισμικό Axxon Next αποτελεί κατάλληλη λύση για έργα από λίγες έως χιλιάδες κάμερες. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Start, Professional και Universe.
Το Axxon Next πωλείται με τη μορφή αδειών ανά κάμερα. Οι άδειες αγοράζονται μία φορά και ισχύουν για πάντα. Περιλαμβάνουν δωρεάν αναβαθμίσεις του λογισμικού όποτε αυτές συμβαίνουν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η επένδυση του πελάτη προστατεύεται, ενώ οι δυνατότητες του λογισμικού Axxon Next βελτιώνονται ώστε είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Γνωρίστε τις δυνατότητες του Axxon Next από κοντά, σε ένα από το τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνει τακτικά η Novatron Security Distribution, στο εκπαιδευτικό της κέντρο.

Novatron Security Distribution, τηλ.: 210-6179919.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.