24/09/2019

Νέες Fisheye κάμερες από την VIVOTEK

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τις δύο νέες H.265 fisheye IPκάμερες της VIVOTEK, FE9191 και FE9391-EV, με ενσωματωμένη τεχνολογία Smart VCA Deep Learning. Τα μοντέλα διαθέτουν αισθητήρα 12-megapixel και παραμορφικό φακό 360ο για θέαση και καταγραφή εικόνας χωρίς τυφλά σημεία.

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζει τις δύο νέες H.265 fisheye IPκάμερες της VIVOTEK, FE9191 και FE9391-EV, με ενσωματωμένη τεχνολογία Smart VCA Deep Learning. Τα μοντέλα διαθέτουν αισθητήρα 12-megapixel και παραμορφικό φακό 360ο για θέαση και καταγραφή εικόνας χωρίς τυφλά σημεία. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Smart 360 VCA της VIVOTEK, οι κάμερες έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τυχόν εισβολή σε μια απαγορευμένη περιοχή (Intrusion Detection), να εντοπίζουν την αυξημένη συγκέντρωση πλήθους (Crowd Detection), καθώς και την ύποπτη διερχόμενη κίνηση ή παραμονή ατόμου σε ένα σημείο (Loitering Detection). Περιλαμβάνουν ενσωματωμένο μικρόφωνο, αποσπώμενο IR-cutfilter και τις προηγμένες τεχνολογίες WDR και 3D Noise Reduction για καταγραφή κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η τεχνολογία Smart Stream III και η συμπίεση εικόνας H.265 που διαθέτουν, επιτυγχάνουν μείωση του bandwidth έως και 50%. Η κάμερα FE9391-EV διαθέτει επιπλέον προβολείς IR εμβέλειας 20 μέτρων με λειτουργία Smart IR, περίβλημα προτύπου IP66 και ΙΚ10 για προστασία από νερό, σκόνη και βανδαλισμούς, αλλά και πιστοποίηση κατά το πρότυπο ΕΝ50155. Οι FE9191 και FE9391-EV είναι εξοπλισμένες με το anti-intrusion software της Trend Micro με δυνατότητα ανίχνευσης και αυτόματης αποτροπής τυχόν κακόβουλων δικτυακών επιθέσεων και αποκλεισμού ύποπτων γεγονότων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

LEXIS Πληροφορική Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.