Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 | 11:13

Honeywell NetAXS-123

Το web-based σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης της Honeywell παρέχει λύσεις για εγκαταστάσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Το σύστημα NetAXS επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το σύστημά τους από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση κάποιου Η/Υ.

Το web-based σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης της Honeywell παρέχει λύσεις για εγκαταστάσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Το σύστημα NetAXS επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το σύστημά τους από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση κάποιου Η/Υ. Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός καθιστά την εγκατάσταση και την χρήση και συντήρηση απλή και εύκολη. Το NetAXS παρέχει όλα τα οφέλη της παραδοσιακής ελεγχόμενης πρόσβασης, όπως η ασφάλιση των θυρών, η διαχείριση της πρόσβασης των εργαζομένων, καθώς και η απομακρυσμένη διαχείριση. Επιτρέπει επίσης την εύκολη εξαγωγή αναφορών, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις συμμόρφωσης. Το NetAXS έχει αναπτυχθεί με έναν φιλικό προς τον εγκαταστάτη σχεδιασμό, το οποίο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε υπάρχουσες υποδομές και μεθόδους πληροφορικής. Αυτό μειώνει το κόστος εγκατάσταση και υποστήριξης. Η δυνατότητα διαβαθμισμένης επέκτασης επιτρέπει την αγορά του ακριβή αριθμού σημείων ελεγχόμενης πρόσβασης που απαιτούνται και την προσθήκη θυρών στο μέλλον, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Επιπλέον το NetAXS μπορεί να συνεργαστεί με το πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό WIN-PAK της Honeywell, επιτρέποντας έτσι την πιο ισχυρή και εξελιγμένη ενσωμάτωσή του. Έτσι όσο το σύστημα μεγαλώνει, το NetAXS μεγαλώνει μαζί του.

Force Electronics, τηλ.: 2310-805180.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.