29/10/2019

ΙRENE siren pro & eco

Διαθέσιμα από την B&S Electronics και την PGM, είναι δύο νέα μοντέλα (pro & eco) σειρήνων της σειράς IRENE. Οι νέες σειρήνες  έρχονται με νέους χρωματικούς συνδυασμούς και επιπρόσθετα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και απευθύνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η πιεζοηλεκτρική σειρήνα εσωτερικού χώρου IRENE Pro, έρχεται με...

Διαθέσιμα από την B&S Electronics και την PGM, είναι δύο νέα μοντέλα (pro & eco) σειρήνων της σειράς IRENE. Οι νέες σειρήνες  έρχονται με νέους χρωματικούς συνδυασμούς και επιπρόσθετα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και απευθύνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η πιεζοηλεκτρική σειρήνα εσωτερικού χώρου IRENE Pro, έρχεται με 19 ενσωματωμένα SMD LEDs high power. Διατίθεται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς φακού και μπροστινού καλύμματος, ώστε να ενσωματωθεί αισθητικά ομοιόμορφα σε οποιοδήποτε χώρο. Η σειρήνα είναι κατασκευασμένη με συνδυασμό ανθεκτικού Polycarbonate και ABS για βέλτιστη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Το ηχείο είναι πιεζοηλεκτρικό και η απόδοσή του φτάνει έως και τα 113dΒ/1m. Αντίστοιχα, η IRENE Eco είναι μία πιεζοηλεκτρική σειρήνα εσωτερικού χώρου με 6 ενσωματωμένα SMD LEDs high power. Διατίθεται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς φακών και μπροστινού καλύμματος, ώστε να ενσωματωθεί αισθητικά ομοιόμορφα σε οποιοδήποτε χώρο. Η σειρήνα είναι κατασκευασμένη με συνδυασμό ανθεκτικού Polycarbonate και ABS για βέλτιστη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Το ηχείο της είναι πιεζοηλεκτρικό και η απόδοσή του φτάνει έως και τα 113db/1m.

B&S ELECTRONICS, τηλ.: 2310-860272.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.