Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 | 11:22

NVR 4.0: Νέα αναβάθμιση από την Dahua!

Η νέα σειρά καταγραφικών της Dahua έρχεται με νέα γραφικά και πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη. Η νέα γενιά NVR 4.0 από την Dahua φέρνει την υπεροχή στα IP συστήματα. Ειδικότερα η νέα αναβάθμιση προσφέρει:  Ευανάγνωστα εικονίδια για πιο εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες...

Η νέα σειρά καταγραφικών της Dahua έρχεται με νέα γραφικά και πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη. Η νέα γενιά NVR 4.0 από την Dahua φέρνει την υπεροχή στα IP συστήματα. Ειδικότερα η νέα αναβάθμιση προσφέρει:

  • Ευανάγνωστα εικονίδια για πιο εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες.
  • Δεν απαιτούνται πλέον plugins βελτιώνοντας έτσι την συμβατότητα με όλους τους web browsers.
  • Βελτιωμένη συμβατότητα με θερμικές, ΑΙ fisheye και PTZ κάμερες.
  • Προστατεύεται από Firewalls και πρωτόκολλα ασφαλείας νέας γενιάς
  • Τα δεδομένα καταγραφής είναι πλέον ασφαλή μέσω του Seagate "Skyhawk Health Management", απεικονίζοντας την υγεία των δίσκων καταγραφής.
  • Εύκολη αναζήτηση συμβάντος ανά μέρα.
  • Υποστήριξη ONVIF profile G.
Novatron Security Distribution, τηλ.: 210-6179919.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.