Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 | 11:22

NVR 4.0: Νέα αναβάθμιση από την Dahua!

Η νέα σειρά καταγραφικών της Dahua έρχεται με νέα γραφικά και πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη. Η νέα γενιά NVR 4.0 από την Dahua φέρνει την υπεροχή στα IP συστήματα. Ειδικότερα η νέα αναβάθμιση προσφέρει:  Ευανάγνωστα εικονίδια για πιο εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες...

Η νέα σειρά καταγραφικών της Dahua έρχεται με νέα γραφικά και πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη. Η νέα γενιά NVR 4.0 από την Dahua φέρνει την υπεροχή στα IP συστήματα. Ειδικότερα η νέα αναβάθμιση προσφέρει:

  • Ευανάγνωστα εικονίδια για πιο εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες.
  • Δεν απαιτούνται πλέον plugins βελτιώνοντας έτσι την συμβατότητα με όλους τους web browsers.
  • Βελτιωμένη συμβατότητα με θερμικές, ΑΙ fisheye και PTZ κάμερες.
  • Προστατεύεται από Firewalls και πρωτόκολλα ασφαλείας νέας γενιάς
  • Τα δεδομένα καταγραφής είναι πλέον ασφαλή μέσω του Seagate "Skyhawk Health Management", απεικονίζοντας την υγεία των δίσκων καταγραφής.
  • Εύκολη αναζήτηση συμβάντος ανά μέρα.
  • Υποστήριξη ONVIF profile G.
Novatron Security Distribution, τηλ.: 210-6179919.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.