Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 | 11:23

TACTIX 320640

Το TACTIX 320640 είναι ένα σύστημα αποθήκευσης με περιστρεφόμενη βάση και 96 διάφανα πλαστικά συρτάρια. Το κάθε συρτάρι έχει διαστάσεις 90 x 12 x 55 mm, διαθέτει αφαιρούμενο χώρισμα διπλασιάζοντας το χώρο για μικροεξαρτήματα (192 θέσεις) και είναι κατάλληλο και για ανάρτηση σε τοίχο καθώς και για αποθήκευση μικρών αντικειμένων και οργάνωση εργαστηρίου.

Το TACTIX 320640 είναι ένα σύστημα αποθήκευσης με περιστρεφόμενη βάση και 96 διάφανα πλαστικά συρτάρια. Το κάθε συρτάρι έχει διαστάσεις 90 x 12 x 55 mm, διαθέτει αφαιρούμενο χώρισμα διπλασιάζοντας το χώρο για μικροεξαρτήματα (192 θέσεις) και είναι κατάλληλο και για ανάρτηση σε τοίχο καθώς και για αποθήκευση μικρών αντικειμένων και οργάνωση εργαστηρίου. Έχει τη δυνατότητα να δεχτεί σκαφάκια στο πλάι για πιο μεγάλα εξαρτήματα, ενώ το στοπ που βρίσκεται στο πίσω μέρος στα συρτάρια, εμποδίζει το σκόρπισμα των αντικειμένων. Διαστάσεις 130 Χ 47 Χ 47cm.

Βενιέρης Ηλεκτρονικά, τηλ.: 210-5752791.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.