diagonismos
Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 | 11:45

TAINET ENTU 773

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της TAINET Communication System (www.tainet.net) στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά Media Converter, ENTU 773, εξοπλισμένη με δύο θύρες Ethernet, μια SFP θύρα και προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμένες ειδικά για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς.

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της TAINET Communication System (www.tainet.net) στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά Media Converter, ENTU 773, εξοπλισμένη με δύο θύρες Ethernet, μια SFP θύρα και προηγμένες δυνατότητες σχεδιασμένες ειδικά για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς. Η σειρά TAINET ENTU 773 επιτρέπει στο διαχειριστή του δικτύου να διαχωρίσει το traffic κάθε χρήστη και να παρέχει υπηρεσίες όπως LAN συνδεσιμότητα εντός της επιχείρησης, Internet Access και εικονικά τοπικά δίκτυα (VLAN). Αποτελεί έναν Ethernet Media Data Converter (MDC), καθώς μπορεί να μετατρέψει συνδέσεις χαλκού 10/100/1000 BASE-TX σε οπτικές 1000 BASE-X και μέσω καλωδίου οπτικών ινών να επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης. Τα μοντέλα της σειράς μπορούν να υποστηρίξουν switch mode εκμηδενίζοντας το κόστος εφαρμογής VOIP επικοινωνίας ή IP παρακολούθησης. Επιπλέον, διαθέτουν fiberback-up mode για redundancy σε περίπτωση απώλειας συνδεσιμότητας και ομαλή λειτουργία ακόμα κι όταν μια από τις οπτικές συνδέσεις χαθεί. Η σειρά ENTU 773 της TAINET στο χώρο του πελάτη, επιτρέπει στο διαχειριστή να φτάσει στον πελάτη μέσω των οπτικών ινών, παρέχοντας ταυτόχρονα μια τυπική σύνδεση Ethernet, ενώ ως μέρος του δικτύου του φορέα, λειτουργεί ως σημείο οριοθέτησης μεταξύ του παρόχου και του πελάτη. Το Ethernet στον τοπικό βρόγχο μειώνει τα έξοδα του παρόχου, δεδομένου ότι οι θύρες Ethernet είναι λιγότερο δαπανηρές από άλλες επιλογές. Έτσι, αποτελεί ιδανική οικονομική λύση απομακρυσμένης διαχείρισης οπτικών ινών για τον τοπικό βρόχο κάθε φορέα διότι παρέχει πρόσβαση ανεξάρτητα από την τεχνολογία backbone και εξοικονόμηση κόστους που μπορεί να μετακυλιθεί από τον πάροχο στους καταναλωτές. Η ΤΑΙΝΕΤ Communication Systems Corp. με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις data και voice τεχνολογίες, παρέχει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και οικονομικά προϊόντα που περιλαμβάνουν leased-line modem, Network Multi-Access, TDM modem, multiplexers αλλά και λύσεις Access μέσω Ethernet και fiber, για πλήθος εφαρμογών.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.