Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 | 11:12

Συστήματα συνεδρίων, ανακοινώσεων και εκκένωσης από την PASO S.p.A.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της, η Rakson, επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων brands και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ιταλικό οίκο PASO S.p.A.  Η PASO S.p.A είναι μια βιομηχανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1973 ως αποτέλεσμα του ενθουσιώδους έργου...

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της, η Rakson, επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής επώνυμων brands και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ιταλικό οίκο PASO S.p.A.  Η PASO S.p.A είναι μια βιομηχανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1973 ως αποτέλεσμα του ενθουσιώδους έργου του διευθυντικού και τεχνικού προσωπικού που απασχολούσε προηγουμένως η ιστορική εταιρεία GELOSO με έδρα το Μιλάνο, που δραστηριοποιούνταν από το 1931 και αποτελούσε διεθνή ηγέτη στην αγορά συστημάτων επαγγελματικών ηχητικών εκπομπών.

Η PASO S.p.A είναι πλέον ηγετική εταιρεία στις αγορές συστημάτων ηχητικών εκπομπών και συνεδριακών συστημάτων και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στην Ιταλία, όσο και στο εξωτερικό. Ο βασικός πυλώνας της πολιτικής της εταιρείας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η οποία επιτυγχάνεται εξασφαλίζοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδιωκόμενα με συνέπεια και με ενθουσιασμό και τα οποία υποστηρίζονται από έναν κατάλογο προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες, καθώς και ένα ικανό και επαγγελματικό τμήμα πωλήσεων. Όλα αυτά καλύπτονται από την εγγύηση που παρέχεται από το Σύστημα Ποιότητας, που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του UNI EN ISO 9001.

Η PASO είναι μία από τις λίγες επιχειρήσεις στον χώρο που μπορεί να καυχηθεί για το δικό της πρωτότυπο ολοκληρωμένο σχεδιαστικό σύστημα και για μια πλήρη γκάμα προϊόντων, από τον πιο σύνθετο και εξελιγμένο εξοπλισμό μέχρι τα απλούστερα αξεσουάρ. Τα rack της σειράς P5800-D έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την τοποθέτηση όλων των ηλεκτρονικών συσκευών PASO και των πάνελ συντήρησης με πρόβλεψη για αρθρωτή τοποθέτηση σε ράφια 19 ''. Το κοσμηματοπωλείο της εταιρείας είναι η προμήθεια των κεντρικών ράφια "έτοιμων για εγκατάσταση". Είναι πλήρως καλωδιωμένα από εξειδικευμένους τεχνικούς και επιβεβαιώνονται με βάση τις συγκεκριμένες λειτουργίες που απαιτούνται για το σύστημα. Κάθε ένα από αυτά τα ράφια παρέχεται μαζί με τα διαγράμματα, την τεκμηρίωση και την πιστοποίηση ΕC που καλύπτουν τα προϊόντα που είναι τοποθετημένα σε αυτό.

Το ίδιο ισχύει και για τα συστήματα σειράς PAW που αποτελούν έτοιμες καμπίνες ηχητικών ανακοινώσεων εκκένωσης, επίτοιχης τοποθέτησης με ενσωματωμένους ενισχυτές και μικρόφωνα, με δυνατότητα διαχωρισμού σε 2-6 ζώνες ηχείων και μέγιστη δυναμική 1000 Watt. Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και πιθανά παρελκόμενα που καλύπτουν συστήματα συνεδριακών ομιλιών και ψηφοφοριών, ηχητικών ανακοινώσεων και μουσικής υπόκρουσης, και ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης και εκκένωσης.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.