Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 | 11:04

Milesight MS-N5016-UT

Εφαρμοσμένα με το νέο σύστημα αρχείων της Milesight (MSFS), τα νέα NVR της εταιρίας φέρνουν μία εντελώς νέα εμπειρία χρήστη, όπως κλείδωμα αρχείου εγγραφής, ετικέτα βίντεο, διαχείριση αρχείων αναπαραγωγής, αντίγραφο ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων συμβάντων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων.  Alarm Input/Output: 4 Input/1 Output  Συμπίεση βίντεο: H.265/H.265(HEVC)/H.264/H.264 Force Electronics, τηλ.: 2310-805180.

Εφαρμοσμένα με το νέο σύστημα αρχείων της Milesight (MSFS), τα νέα NVR της εταιρίας φέρνουν μία εντελώς νέα εμπειρία χρήστη, όπως κλείδωμα αρχείου εγγραφής, ετικέτα βίντεο, διαχείριση αρχείων αναπαραγωγής, αντίγραφο ασφαλείας, δημιουργία αντιγράφων συμβάντων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων. Η νέα σειρά δικτυακών καταγραφικών 4K H.265 Pro NVR 5000 εισάγει μια εντελώς νέα λειτουργία. Όταν έχει άμεση πρόσβαση σε κάμερες δικτύου 4K, μπορεί να αποκωδικοποιήσει το βίντεο και την εγγραφή 4K σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας στους χρήστες μία εξαιρετική εμπειρία προβολής βίντεο. Το πλήρες σύνολο διεπαφών, όπως  θύρα HDMI, θύρα VGA, είσοδο συναγερμού και θύρα LAN παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για μία αποτελεσματική επιτήρηση.

  • Έως 2/4/8 SATA interfaces, χωρητικότητα έως 10TB για κάθε σκληρό δίσκο
  • Δυνατότητα πολλαπλών χρηστών
  • Ευέλικτο και πολύ εύκολο στη χρήση GUI
  • Ανάλυση εγγραφής 8MP/6MP/5MP/4MP/3MP/1080P/UXGA720P/D1/VGA/CIF/QCIF
  • 1 θύρα USB 3.0 και 2 USB 2.0
  • Alarm Input/Output: 4 Input/1 Output
  • Συμπίεση βίντεο: H.265/H.265(HEVC)/H.264/H.264
Force Electronics, τηλ.: 2310-805180.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.