Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:02

Fireclass FC708D /FC718D

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης FC708D και FC718D της Fireclass, έρχονται με μία πλήρως προγραμματιζόμενη έγχρωμη οθόνη αφής TFT, πολύ εύκολο περιβάλλον χρήστη (user interface), και με on screen οδηγίες που παρέχουν τεράστια ευκολία κατά τον προγραμματισμό.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης FC708D και FC718D της Fireclass, έρχονται με μία πλήρως προγραμματιζόμενη έγχρωμη οθόνη αφής TFT, πολύ εύκολο περιβάλλον χρήστη (user interface), και με on screen οδηγίες που παρέχουν τεράστια ευκολία κατά τον προγραμματισμό. Οι πίνακες συναγερμού πυρκαγιάς FC708D και FC718D μπορούν να υποστηρίξουν συνολικά έως και 1000 διευθύνσεις, ενώ μπορούν να συνδεθούν και μεταξύ τους. Είναι εξοπλισμένοι με τέσσερις βρόχους SP (Shared Power), οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν ως δύο βρόγχοι υψηλής ισχύος (High Power) και μπορούν εύκολα να επεκταθούν σε 4 βρόχους HP ή 8 βρόχους SP. Ειδικότερα, οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής TFT 8.4”με πολύγλωσσο interface, LED κατάστασης τα οποία παρέχουν πληροφορίες για διάφορα συμβάντα του συστήματος και αρχείο καταγραφής που μπορεί να αποθηκεύσει έως 10.000 συμβάντα. Οι on screen οδηγίες που παρέχουν οι πίνακες πυρανίχνευσης της Fireclass συμβάλουν στην ταχύτερη εκπαίδευση των χρηστών, ενώ τα touch πλήκτρα που βρίσκονται στο πάνελ δίνουν άμεση πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες του συστήματος, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τόσο τον εγκαταστάτη όσο και τον τελικό χρήστη.

Grande Security Α.Ε., τηλ.: 210-2135884.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.