Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 | 11:05

Dahua VDP

Διαθέσιμα από την KEEPER Hellas τα Video Door Phones της Dahua, τα οποία είναι ιδανικά για μικρές πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Με τα VDP της Dahua ο χρήστης απολαμβάνει κρυστάλλινη εικόνα HD ανάλυσης και μπορεί να χειριστεί τη συσκευή από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή.

Διαθέσιμα από την KEEPER Hellas τα Video Door Phones της Dahua, τα οποία είναι ιδανικά για μικρές πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Με τα VDP της Dahua ο χρήστης απολαμβάνει κρυστάλλινη εικόνα HD ανάλυσης και μπορεί να χειριστεί τη συσκευή από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν τις κλήσεις ακόμα και κατά την απουσία τους από την οικία, ενώ χάρις την αμφίδρομη επικοινωνία μπορούν να ακούσουν και να ακουστούν, σαν να ήταν εκεί. Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν καταγεγραμμένο μήνυμα σε βίντεο, για να το δει ο ιδιοκτήτης όταν επιστρέψει. Στην οθόνη του μόνιτορ, ο χρήστης μπορεί να δει όλες τις κάμερες του χώρου (πυλωτή, παρκινγκ, αυλή, κ.λπ.). Ταυτόχρονα, την κάμερα της μπουτονιέρας μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και σαν κάμερα ενός CCTV συστήματος και να καταγράψουμε κανονικά κάθε συμβάν. Όλα αυτά υλοποιούνται, απλά συνδέοντας και τροφοδοτώντας την θυροτηλεόραση με ένα μόνο καλώδιο UTP ή με ένα μόνο ζεύγος καλωδίων «κλασικής θυροτηλεόρασης». Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων θα συναντήσουμε τις μπουτονιέρες 1 πλήκτρου VTO2000A-2, VTO2000A και VTO210E-P (villa), τη μπουτονιέρα μονοκατοικίας VTO2111D-W, αλλά και τεράστια ποικιλία από monitor.

KEEPER Hellas, τηλ.: 210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.