Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 | 11:19

Hikvision D0T series

Στην δημοφιλή σειρά καμερών D0T της HIKVISION προστίθενται και καινούργια μοντέλα με νέα χαρακτηριστικά, όπως υπέρυθρος φωτισμός νέας γενιάς EXIR 2.0 με ισχυρότερα leds, που αυξάνoυν την εμβέλεια, βαθμό προστασίας IP67 και OSD menu Up The Coax (UTC), που δεν διαθέτουν τα παλιότερα μοντέλα.

Στην δημοφιλή σειρά καμερών D0T της HIKVISION προστίθενται και καινούργια μοντέλα με νέα χαρακτηριστικά, όπως υπέρυθρος φωτισμός νέας γενιάς EXIR 2.0 με ισχυρότερα leds, που αυξάνoυν την εμβέλεια, βαθμό προστασίας IP67 και OSD menu Up The Coax (UTC), που δεν διαθέτουν τα παλιότερα μοντέλα. Πρόκειται για τις κάμερες: DS-2CE16D0T-ITF κάμερα Bullet 4in1 1080p, με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/CVBS, εξωτερικού χώρου, με σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8 mm (γωνία θέασης 106.4°) ή 3.6 mm (γωνία θέασης 79.6°) και υπέρυθρο φωτισμό EXIR 2.0 εμβέλειας ως 30 m. DS-2CE16D0T-ITFS: κάμερα Bullet, με παρόμοια χαρακτηριστικά με το προηγούμενο μοντέλο, και επιπλέον με ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποστήριξη λειτουργίας audio over coaxial, για μετάδοση σήματος μικροφώνου, μέσω του ίδιου ομοαξονικού καλωδίου. Η DS-2CE19D0T-IT3ZF κάμερα Bullet 4in1 1080p, είναι εξωτερικού χώρου, με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/ CVBS, τηλεχειριζόμενο φακό motorized zoom 2.7~13.5 mm (γωνία θέασης 31°~102°), auto focus, υπέρυθρο φωτισμό EXIR 2.0 εμβέλειας ως 70 m, μεταλλικό μπροστινό κάλυμμα, με το υπόλοιπο σώμα πλαστικό και μεταλλική βάση. Αντίστοιχα η DS-2CE5AD0T-VPIT3ZF κάμερα Dome 4in1 1080p, είναι εξωτερικού χώρου, με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/CVBS, τηλεχειριζόμενο φακό motorized zoom 2.7~13.5 mm (γωνία θέασης 31°~102°), auto focus, υπέρυθρο φωτισμό EXIR 2.0 εμβέλειας ως 70m και αντιβανδαλιστική προστασία ΙΚ10.

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.