Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 | 11:15

SensorFog

Οι διαρρήκτες δεν μπορούν να κλέψουν αυτό που δεν μπορούν να δουν. Αυτή είναι η λογική πίσω από τη χρήση συστημάτων παραγωγής καπνού. Όταν ο συναγερμός απενεργοποιηθεί, οι διαρρήκτες ξέρουν ότι έχουν κάποιο χρόνο προτού επέμβει κάποιος.

Οι διαρρήκτες δεν μπορούν να κλέψουν αυτό που δεν μπορούν να δουν. Αυτή είναι η λογική πίσω από τη χρήση συστημάτων παραγωγής καπνού. Όταν ο συναγερμός απενεργοποιηθεί, οι διαρρήκτες ξέρουν ότι έχουν κάποιο χρόνο προτού επέμβει κάποιος. Το SensorFog καθιστά αδύνατη τη χρήση αυτού του χρόνου και εμποδίζει την κλοπή. Το SensorFog μπορεί να καλύψει πλήρως έναν χώρο έως και 150m3, παράγοντας καπνό με βάση το θυμίαμα, ο οποίος περιορίζει την ορατότητα μέσα στο προστατευμένο χώρο και καθιστά αδύνατη τη παραμονή οποιουδήποτε σε αυτόν. Ο καπνός παραμένει στον χώρο για περίπου 30 λεπτά. Δεν μυρίζει άσχημα και η σκόνη υπολειμμάτων δεν λεκιάζει, δεν κολλάει στις επιφάνειες και είναι εύκολο να αφαιρεθεί. Διαθέτει επίσης όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Το SensorFog είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συστήματα της αγοράς, καθώς είναι περίπου στο μέγεθος ενός λαμπτήρα τοίχου. Έχει ύψος 14 cm, πλάτος 9 cm και βάθος 8 cm. Η συσκευή δεν χρειάζεται εσωτερικό λέβητα για να λειτουργήσει. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, μηδενική συντήρηση και λιγότερες πιθανές βλάβες. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα διπλής επιβεβαίωσης, που συνδυάζει τους αισθητήρες του υπάρχοντος συστήματος με άλλους αισθητήρες για επαλήθευση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προσθήκη σε οποιοδήποτε υπάρχον σύστημα συναγερμού για να αποτελέσει ένα επιπλέον μέτρο προστασίας. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε πίνακα συναγερμού, καθώς χρησιμοποιεί μόνο τρία καλώδια σύνδεσης. Το SensorFog διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ψηφιακό αισθητήρα υπερύθρων, με αντιστάθμιση θερμοκρασίας, αποφεύγοντας την ανάγκη για επιπλέον καλωδίωση για εξωτερικούς αισθητήρες.

Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.