Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 | 11:36

ΕΡΜΗΣ – Πρωτοπορία στην Επαλήθευση Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο (CCTV)

Ο ΕΡΜΗΣ – και στις υπηρεσίες CCTV – έχει ως στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων υπηρεσιών, προς όφελος του πελάτη και του εγκαταστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία του προσωπικού του, παραμένοντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία του κλάδου.

Ο ΕΡΜΗΣ – και στις υπηρεσίες CCTV – έχει ως στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων υπηρεσιών, προς όφελος του πελάτη και του εγκαταστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία του προσωπικού του, παραμένοντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία του κλάδου. Ο ΕΡΜΗΣ, με το κορυφαίο λογισμικό και τις υποδομές που χρησιμοποιεί, εκμεταλλεύεται τα σύγχρονα συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, υποστηρίζοντας περισσότερους από 70 διαφορετικούς κατασκευαστές καταγραφικών DVR-NVR, αξιοποιώντας πλήρως τις σύγχρονες τεχνολογίες Video Analytics, για την επαλήθευση των συναγερμών με οπτικό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιεί το CCTV ως εργαλείο αποτροπής εγκληματικών πράξεων, αλλά και ως εργαλείο εξιχνίασης παραβατικών πράξεων. Επιβεβαιώνοντας και καταγράφοντας οπτικά κάθε περιστατικό συναγερμού εικόνας, όπως ορίζει το διεθνές πρότυπο BS8418, συμβάλει καθημερινά στην ασφάλεια των πελατών και συνεργατών του. Η σουίτα Λογισμικού – τελευταίας γενιάς – που χρησιμοποιεί ο ΕΡΜΗΣ, διαθέτει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, αναλύει, επεξεργάζεται και ορίζει τις προτεραιότητες, ενώ παράλληλα παρέχει μια ενιαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την παρακολούθηση των πινάκων συναγερμών, συστημάτων βίντεο και της επαλήθευσης συναγερμών με οπτικό έλεγχο (Video Verification). Με τη χρήση ασφαλών κωδικών μέσα από κρυπτογραφημένες σελίδες Internet, επιτρέπει την πρόσβαση στη βάση δεδομένων του Κέντρου Λήψης Σημάτων και μεταφέρει στον συνδρομητή – πελάτη, όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα συστήματα που του ανήκουν, σε πραγματικό χρόνο.

ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε., τηλ.: 210-3425002.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.