Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 | 11:24

ML-MIC05HCS/ECS

Το υπερευαίσθητο μικρόφωνο με ενσωματωμένο ενισχυτή ML-MICFS050ECS, έρχεται με τάση τροφοδοσίας 12V, και είναι αδιάβροχο καθώς πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP68. Στη σειρά προϊόντων θα συναντήσουμε με παρόμοια χαρακτηριστικά και το μικρόφωνο ML-MIC05HCS με ενσωματωμένο ενισχυτή και ρύθμιση απολαβή.

Το υπερευαίσθητο μικρόφωνο με ενσωματωμένο ενισχυτή ML-MICFS050ECS, έρχεται με τάση τροφοδοσίας 12V, και είναι αδιάβροχο καθώς πιστοποιείται με βαθμό στεγανότητας IP68. Στη σειρά προϊόντων θα συναντήσουμε με παρόμοια χαρακτηριστικά και το μικρόφωνο ML-MIC05HCS με ενσωματωμένο ενισχυτή και ρύθμιση απολαβή. Το εν λόγω καλώδιο έρχεται σε διαστάσεις 150mm (Μήκος) x 0.5mm (Διάμετρος) και τάση τροφοδοσίας 12V.

Microlink, τηλ.: 210-5786534.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.