Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 | 01:00

Νέο οικονομικό CCTV tester X51-Plus με υποστήριξη καμερών έως 8MP (4Κ)

To νέο “All in one multi-function CCTV tester” X51-PLUS, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία εγκαταστάτη, για ποιοτικότερη, ασφαλέστερη και κυρίως παραγωγικότερη εργασία, σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Διαθέτει μοναδική οθόνη αφής IPS 5΄΄ και ανάλυσης 1920x1200, υποστηρίζει...

To νέο “All in one multi-function CCTV tester” X51-PLUS, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία εγκαταστάτη, για ποιοτικότερη, ασφαλέστερη και κυρίως παραγωγικότερη εργασία, σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Διαθέτει μοναδική οθόνη αφής IPS 5΄΄ και ανάλυσης 1920x1200, υποστηρίζει IP κάμερες ως 4K (πλήρης συμβατότητα με HIKVISION, DAHUA, ONVIF, κ.λπ.), συμπίεση H.265/H.264, κάμερες ως 8MP TVI/CVI/AHD, αναλογικές κάμερες CVBS, έλεγχο καλωδίων (cable tracer), Wi-Fi, κ.λπ. Η συσκευή διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα, μία είσοδο BNC με αυτόματη ανίχνευση NTSC/PAL, μία είσοδο ήχου με λειτουργία έγγραφης και αναπαραγωγής ήχου, μία είσοδο HDMI με υποστήριξη σήματος μέχρι και 4K και σύνδεση δικτύου LAN και Wi-Fi (μπορεί να δείξει την εικόνα από μία Wi-Fi κάμερα, αλλά και να λειτουργήσει και σαν Wi-Fi hot spot). Ακόμα διαθέτει έξοδο 12VDC/3A για τροφοδοσία κάμερας, θύρα RS-485 για χειρισμό PTZ, με περισσότερα από 30 πρωτόκολλα και παρέχει διαγνωστικά TVI/CVI/AHD μέχρι και 8MP, με δυνατότητα χειρισμού OSD, λήψης στιγμιότυπου και εγγραφής βίντεο. Αποτελεί ιδανικό εργαλείο ελέγχου IP καμερών, καθώς παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης όλων των διευθύνσεων IP των online συσκευών στο δίκτυο, αυτόματο άνοιγμα της θύρας PoE και ένδειξη της τάσης, εμφάνιση της εικόνας μίας κάμερας με την χρήστη κωδικού και ομαδική ενεργοποίηση IP καμερών HIKVISION και Dahua. Επίσης, παρέχει Εργαλείο ελέγχου IP καμερών Hikvision για ομαδική ενεργοποίηση των συσκευών, αλλαγή διεύθυνσης IP, αλλαγή κωδικού, αλλαγή ονομασίας καναλιού, αλλαγή της κωδικοποίησης video, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση WDR, επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κ.ά., καθώς και εργαλείο ελέγχου IP καμερών Hikvision και AXIS για την λειτουργία ONVIF με την χρήση σχετικής εφαρμογής. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: τροφοδοτικό, τερματικό δοκιμαστικό καλωδίων με cable tracer, καλώδιο RS-485, καλώδιο BNC, καλώδιο ήχου, καλώδιο εξόδου τροφοδοσίας, μπαταρία, υφασμάτινη θήκη, ρυθμιζόμενο κορδόνι λαιμού, manual.

 • Εργαλείο ελέγχου IP καμερών Dahua για ομαδική ενεργοποίηση των συσκευών, αλλαγή διεύθυνσης IP, αλλαγή ονόματος και κωδικού χρήστη, αλλαγή ονομασίας καναλιού κτλ.
 • Έξοδος 48VDC PoE, για κατευθείαν τροφοδοσία IP κάμερας (max power5W), με διαγνωστική λειτουργία. Υποστήριξη καμερών IP, μέχρι και 4Κ.
 • Υποστήριξη ασύρματων καμερών Wi-Fi.
 • Υποστήριξη H.265 / Η.264.
 • Ανίχνευση άγνωστης IP διεύθυνσης σε IP κάμερα.
 • Διαγνωστικά καλωδίων UTP/FTP.
 • Cable tracer (εύρεση καλωδίου), για καλώδια UTP/FTP, τηλεφωνικά και ομοαξονικά καλώδια με BNC. Διαγνωστικές εφαρμογές δικτύου (Ping, IP scan, Port scan, Port flashing, DHCP server, Trace route).
 • Υποστήριξη ψηφιακού zoom 4x.
 • Πληθώρα από άλλα βοηθητικά utilities, όπως RS-485 data monitor, Calculator, Media Players, κ.λπ. και δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από το χρήστη.
 • Εύκολη αναβάθμιση εφαρμογών online.
 • Αυτονομία 5 ωρών. Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Po4V 3350mAh.
 • Τροφοδοτικό: 12VDC/1A.
 • Διαστάσεις: 183 x 110 x5 χιλιοστά.
 • Βάρος: 320 γραμμάρια.
ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.