19/05/2020

Πλήρης σειρά Ethernet & PoE Switches από την HIKVISION

H Hikvision διαθέτει μία πλήρη σειρά Ethernet & PoE Switches, που περιλαμβάνει πολύ οικονομικά μοντέλα για απλές λύσεις, αλλά και μοντέλα για πιο σύνθετες και επαγγελματικές εφαρμογές IP CCTV και όχι μόνο. Τα Οικονομικά Ethernet Switches διαθέτουν 5 ή 8 θύρες 10/100 με 1 Gbps backplane...

H Hikvision διαθέτει μία πλήρη σειρά Ethernet & PoE Switches, που περιλαμβάνει πολύ οικονομικά μοντέλα για απλές λύσεις, αλλά και μοντέλα για πιο σύνθετες και επαγγελματικές εφαρμογές IP CCTV και όχι μόνο. Τα Οικονομικά Ethernet Switches διαθέτουν 5 ή 8 θύρες 10/100 με 1 Gbps backplane ή 5 ή 8 θύρες 10/100/1000 με 10 Gbps backplane, πλαστικό περίβλημα, επιτραπέζια ή επίτοιχη τοποθέτηση και τροφοδοτικό 5 ή 9 VDC 0.6A. Στην κατηγορία των PoE Switches υπάρχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσφέροντας λύσεις για κάθε περίσταση και σε αυτή περιλαμβάνονται μοντέλα Layer 2 unmanaged Switches με 4, 8 ή 16 και ταυτόχρονα και θύρες PoE 100 ή 1000 Mbps. Tα PoE Switches της HIKVISION προσφέρουν μεταδόσεις εξαιρετικά μεγάλου μήκους, αξιόπιστη τροφοδοσία, με προστασία από υπερτάσεις υψηλής τάσης και VIP θύρες που δίνουν προτεραιότητα σε σημαντικά δεδομένα. Όταν πρόκειται για μεγάλες διαδρομές καλωδίων και κάμερες εγκατεστημένες σε απομακρυσμένα μέρη, με τα απλά PoE switches υπάρχει o περιορισμός στην απόσταση μετάδοσης, μέχρι τα 90 μέτρα. Τα PoE switches της σειράς 3E έρχονται να λύσουν το πρόβλημα αυτό, καθώς παρέχουν την δυνατότητα μετάδοσης τροφοδοσίας και data σε αποστάσεις έως 250 μέτρα, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις μειώνουν τον ρυθμό μετάδοσης στα 10Mbps. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να απλοποιήσουμε το δίκτυό μας και να μεγιστοποιήσουμε την επένδυσή μας με λιγότερα PoE switches, για να αναπτύξουμε και παράλληλα να επεκτείνουμε την κάλυψη του δικτύου μας. Σε περίπτωση συμφόρησης δικτύου, τα σημαντικά δεδομένα μεταδίδονται με προτεραιότητα, χάρη στις ειδικές θύρες VIP που διαθέτουν. Τέλος, διαθέτοντας προστασία από υπέρταση μέχρι 6KV, οι συσκευές σας προστατεύονται από τις αστραπές, την υπερφόρτωση ισχύος και άλλες αιχμές τάσης. Με τα PoE switches της Hikvision ως βασικό κορμό σε ένα δίκτυο, οι IP κάμερες μπορούν να εγκατασταθούν εκεί ακριβώς που τις χρειάζεστε!

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.