Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 | 11:31

MICRO 8

Το MICRO 8, o νέος μίνι ψηφιακός και καινοτόμος μικροκυματικός ανιχνευτής, είναι ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν στην αγορά. Το Micro 8 έχει διάμετρο μόλις 8 cm και ένα πολύ στενό άνοιγμα λοβού. Η συσκευή μικροκυμάτων είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και περιλαμβάνει μια μονάδα πομπού και μια μονάδα δέκτη.

Το MICRO 8, o νέος μίνι ψηφιακός και καινοτόμος μικροκυματικός ανιχνευτής, είναι ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν στην αγορά. Το Micro 8 έχει διάμετρο μόλις 8 cm και ένα πολύ στενό άνοιγμα λοβού. Η συσκευή μικροκυμάτων είναι εξαιρετικά αξιόπιστη και περιλαμβάνει μια μονάδα πομπού και μια μονάδα δέκτη. Χρησιμοποιεί επίπεδη τεχνολογία προηγμένης γενιάς, στρατιωτικής προέλευσης, σε πολύ συμπαγείς διαστάσεις, ιδιαίτερα λόγω της απουσίας ογκώδους παραβολής. Η παρουσία ενός εισβολέα ανιχνεύεται μέσω ενός συστήματος ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας. Το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται μεταξύ της μονάδας πομπού και της μονάδας λήψης παρέχει ογκομετρική κάλυψη σε σχήμα πούρου με μέγιστο άνοιγμα στο κέντρο της ζώνης ανίχνευσης. Το σύστημα αξιολογεί τις διακυμάνσεις στο πλάτος του σήματος με βάση το μέγεθος του αντικειμένου, την πυκνότητα του και την ταχύτητα διέλευσης. Χρησιμοποιώντας αυτές τις παραμέτρους, μπορεί να εντοπίσει την παρουσία τυχόν εισβολέων. Το MICRO 8 συνιστάται για βιομηχανικά, οικιακά, επαγγελματικά, σωφρονιστικά ιδρύματα, στρατιωτικά συγκροτήματα και γενικά για όλες τις εφαρμογές όπου απαιτείται η προστασία μεγάλων χώρων.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.