Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 | 11:40

Φορητή διπλή - διφασματική κάμερα για την μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος από την HIKVISION

Πρόκειται για την νέα φορητή διπλή - διφασματική (θερμική + οπτική) κάμερα DS-2TP21B-6AVFW της HIKVISION, η οποία είναι ιδανική για την γρήγορη μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος. Είναι σε θέση να εντοπίσει και να παρακολουθήσει σε έναν πολυσύχναστο χώρο, άτομα με υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία σώματος.

Πρόκειται για την νέα φορητή διπλή - διφασματική (θερμική + οπτική) κάμερα DS-2TP21B-6AVFW της HIKVISION, η οποία είναι ιδανική για την γρήγορη μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρωπίνου σώματος. Είναι σε θέση να εντοπίσει και να παρακολουθήσει σε έναν πολυσύχναστο χώρο, άτομα με υψηλότερη από την κανονική θερμοκρασία σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε χώρους, όπως τελωνεία, αεροδρόμια, σχολεία και νοσοκομεία, για επιθεώρηση και καραντίνα. Η ανάλυση της θερμικής κάμερας είναι 160 × 120 και της οπτικής φτάνει τα 8MP (μπορεί να ρυθμιστεί και σε ανάλυση 2MP & 5MP). Διαθέτει φακό F1.1- 6.2 mm με γωνία θέασης 25°x18.7° (HxV), τιμή NETD < 40 mK (@ 25 °C,F#=1.0), IFOV 2.74 mrad. Παρέχει δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας σε εσωτερικό περιβάλλον από 15°C ως 35°C, με ακρίβεια μέτρησης ±0.5 °C. Μπορούν να οριστούν κανόνες για ελάχιστη, μέση και μέγιστη θερμοκρασία, καθώς και για συγκεκριμένο σημείο, γραμμή ή περιοχή. Σε περίπτωση alarm υπάρχει ηχητική και οπτική (highlight) ειδοποίηση. Η λειτουργία εικόνας μπορεί να οριστεί σε thermal view, B/W optical view, image fusion, ενώ υποστηρίζεται και η λειτουργία Picture in Picture της θερμικής εικόνας μέσα στην οπτική. Επίσης, μπορεί να επιλεγεί μία από τις παλέτες Black hot, White hot, Red hot, Rainbow, Ironbow, Fusion, Rain, καθώς και να γίνει συνδυασμός σε μία εικόνα, της θερμικής προβολής fusion με τις επικαλυπτόμενες λεπτομέρειες του οπτικού καναλιού. Διαθέτει οθόνη αφής LCD 3.5΄΄ με ανάλυση 640×480, ψηφιακό ζουμ 1×, 2×, 4× στην θερμική εικόνα, αποσπώμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion με τυπικό χρόνο λειτουργίας από 4 έως 5 ώρες, ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 16GB για τοπική καταγραφή και θύρα Type-C USB. Παρέχει δυνατότητα ζωντανής προβολής σε υπολογιστή ή κινητό, μέσω Wi-Fi, καθώς και σε εξωτερική οθόνη. Επίσης, υποστηρίζει την λειτουργία audio intercom για επικοινωνία του χρήστη με την βάση παρακολούθησης. Ο βαθμός στεγανότητας της κάμερας είναι IP54, ενώ αντέχει και σε πτώση από 2m. Οι διαστάσεις της κάμερας είναι 244 mm×100mm×104mm και το βάρος της 653gr με την μπαταρία και 511gr, χωρίς την μπαταρία.

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.