29/03/2021

IDS IP MODULE

Το IP Module της IDS ενσωματώνεται στην πλακέτα της κεντρικής μονάδας των συστημάτων συναγερμού IDS και σε συνεργασία με την πρωτοποριακή εφαρμογή HYYP HOME επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό του συστήματος συναγερμού απομακρυσμένα, μέσω του smartphone ή tablet. Σας παρέχει πρόσβαση μέσω υπηρεσίας CLOUD, καθώς και αυτόματη...

Το IP Module της IDS ενσωματώνεται στην πλακέτα της κεντρικής μονάδας των συστημάτων συναγερμού IDS και σε συνεργασία με την πρωτοποριακή εφαρμογή HYYP HOME επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό του συστήματος συναγερμού απομακρυσμένα, μέσω του smartphone ή tablet. Σας παρέχει πρόσβαση μέσω υπηρεσίας CLOUD, καθώς και αυτόματη παραμετροποίηση με την λειτουργία DHCP. Μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε πίνακες της σειράς XSeries, αλλά και στον 805 με τη χρήση του IDS 805 BUS Interface. Το τελευταίο, εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης του IP Module, προσθέτει επιπλέον στον πίνακα IDS 805 2 ρελέ καθώς και 2 επιπλέον ενσύρματες ζώνες που διαχειρίζονται μέσα από την εφαρμογή HYYP. Το IP Module παρέχει δυνατότητες όπλισης, αφόπλισης, και bypass των ζωνών όπως επίσης και έλεγχο των προγραμματιζόμενων εξόδων του συστήματος (οικιακές συσκευές κ.ά.). Η εφαρμογή HYYP HOME είναι φιλική προς στο χρήστη, παρέχει push notifications για όλα τα συμβάντα, απομακρυσμένη όπλιση / αφόπλιση του συστήματος, χειρισμό των προγραμματιζόμενων εξόδων και οπτική επιβεβαίωση μέσω των καμερών που είναι τοποθετημένες στο χώρο. Προσθέτοντας μία ή περισσότερες κάμερες στην εφαρμογή HYYP HOME, μπορείτε να έχετε ζωντανή εικόνα από τον επιτηρούμενο χώρο και να επιβεβαιώσετε οπτικά ένα συμβάν.

ELS | Security & Automation Solutions, τηλ.: 210-9640258.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.