29/06/2020

Νέα υβριδικά καταγραφικά Acusence 2ης γενιάς στις σειρές HQHI & HUHI

Στην καινούργια σειρά καταγραφικών TURBO HD 5.0 AcuSense έρχονται να προστεθούν και οι σειρές iDS-72xxHQHI-M1/S και iDS-72xxHUHI-M1/S, που ξεχωρίζουν για τη νέα δυνατότητα face detection, καθώς διαθέτουν και την υποστήριξη ήχου μέσα από το ίδιο καλώδιο...

Στην καινούργια σειρά καταγραφικών TURBO HD 5.0 AcuSense έρχονται να προστεθούν και οι σειρές iDS-72xxHQHI-M1/S και iDS-72xxHUHI-M1/S, που ξεχωρίζουν για τη νέα δυνατότητα face detection, καθώς διαθέτουν και την υποστήριξη ήχου μέσα από το ίδιο καλώδιο του σήματος video (audio over coax). Να υπενθυμίσουμε, ότι η νέα τεχνολογία AcuSense της HIKVISION, που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα καταγραφικά, βασίζεται σε αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης βαθιάς εκμάθησης (deep learning) και μπορεί να ταξινομεί και να ταυτοποιεί τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην εικόνα, όπως τον άνθρωπο, τα οχήματα, τη βροχή, το φως, τα φύλλα, τα ζώα και ούτω καθεξής. Από τον μεγάλο αυτό όγκο πληροφοριών, το AcuSense μπορεί να ξεχωρίζει τους ανθρώπους και τα οχήματα, φιλτράροντας ψευδείς συναγερμούς, που θα είχαν προκληθεί από άλλα, μη απειλητικά κινούμενα αντικείμενα. Επιπρόσθετα, η αναζήτηση στις καταγραφές γίνεται πολύ πιο γρήγορα, καθώς το σύστημα είναι σε θέση να εξάγει πληροφορίες για τον άνθρωπο και το όχημα από τη ροή του video. Αξίζει επίσης να σταθούμε στο μοντέλο iDS-7208 HQHI-M1/FA της ίδιας σειράς, το οποίο παρέχει την δυνατότητα Face Picture Comparison σε 1 κανάλι.

Με την λειτουργία αυτή μπορούμε να εισάγουμε στο καταγραφικό φωτογραφίες προσώπων από διάφορα άτομα και κατόπιν ο αλγόριθμος του καταγραφικού συγκρίνει τα πρόσωπα που συλλαμβάνει με την κάμερα που έχουμε ορίσει για την λειτουργία αυτή με όλες τις φωτογραφίες που έχουμε καταχωρίσει και αν υπάρχει ταυτοποίηση δημιουργείται αυτόματα συμβάν και εκτελούνται οι σχετικές ενέργειες, όπως ηχητική ειδοποίηση, ενεργοποίηση εξόδου, αποστολή email ή push notification κ.τ.λ. Τα παραπάνω καταγραφικά μπορούν επίσης να συνδυαστούν με την νέα σειρά καμερών Turbo HD X, που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των σειρών ColorVu και PIRL, παρέχοντας ένα πλήρες front end σύστημα ασφαλείας, που περιλαμβάνει κάμερα με έγχρωμη εικόνα ημέρα – νύχτα, ανιχνευτή PIR (ραντάρ υπερύθρων), σειρήνα, φλας και έξοδο alarm, στην ίδια συσκευή. Εκτός από τον οπτικό και ηχητικό συναγερμό, που δίνεται τοπικά, λειτουργώντας σαν αποτρεπτικό μέσο, ενημερώνεται και το καταγραφικό, καθώς και οι χρήστες στο κινητό τους, μέσω της εφαρμογής HIK-Connect, από την οποία μπορούν από μακριά να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την σειρήνα, το φλας και την τοπική έξοδο alarm της κάμερας. Τα καταγραφικά των σειρών αυτών έχουν ελάχιστη διαφορά τιμής σε σχέση με τα συμβατικά DVRs, επιτρέποντας τη μαζική εφαρμογή των παραπάνω νέων τεχνολογιών σε όλες τις εγκαταστάσεις.

ΗΛΚΑ Α.Ε, τηλ.: 210-6071510.

 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.