Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:50

VENITEM ONDA VF

Σχεδιασμένη από τον κορυφαίο Ιταλό κατασκευαστή Venitem, η κομψότερη και πιο οικονομική συσκευή παραγωγής καπνού ONDA VF, ήρθε για να αποτελέσει την απόλυτη λύση. H ONDA VF συνδυάζει ελκυστικό ιταλικό Design με μικρές διαστάσεις 24x32cm.

Σχεδιασμένη από τον κορυφαίο Ιταλό κατασκευαστή Venitem, η κομψότερη και πιο οικονομική συσκευή παραγωγής καπνού ONDA VF, ήρθε για να αποτελέσει την απόλυτη λύση. H ONDA VF συνδυάζει ελκυστικό  ιταλικό Design με μικρές διαστάσεις 24x32cm. Με την καινοτόμα και πιστοποιημένη κάψουλα καπνού της, μπορεί να καλύψει ένα χώρο 100m2 σε 10-20 δευτερόλεπτα, εμποδίζοντας κάθε απόπειρα εισβολής καλύτερα από κάθε άλλη συσκευή. Επιπρόσθετα, ενισχύει την αποτελεσματικότητα της, συνδυάζοντας ενσωματωμένα LEDs, για strobe effects, ώστε να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τον επίδοξο διαρρήκτη και να αποτρέψει περαιτέρω εισβολή. Η ONDS VF, λόγω της χαμηλής της τιμής, ήρθε να διευρύνει αυτή την αγορά, αφού είναι κατάλληλη για ακόμη περισσότερες περιπτώσεις όπως φαρμακεία, περίπτερα-ψιλικατζίδικα, καταστήματα λιανικού εμπορίου, βενζινάδικα, κοσμηματοπωλεία και φυσικά όπου υπάρχουν ταμεία μετρητών που χρίζουν προστασίας. Ωστόσο, η εν λόγω συσκευή είναι ιδανική για εγκατάσταση και σε οικίες, για την αποτροπή εισόδου διαρρηκτών κατά την διάρκεια που βρίσκονται τα μέλη μέσα στην οικία.

KEEPER Group, τηλ.: 210-2025705.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.