Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:51

DrayTek Vigor2765Vac

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη του VoIP μοντέλου Vigor2765Vac στην επιτυχημένη σειρά 35b Super Vectoring VDSL2 modem/router, Vigor2765.

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη του VoIP μοντέλου Vigor2765Vac στην επιτυχημένη σειρά 35b Super Vectoring VDSL2 modem/router, Vigor2765. Τo μοντέλο Vigor2765Vac της DrayTek διαθέτει 2 θύρες FXS (RJ-11) και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω αποσπώμενων κεραιών 2x2 MIMO πρωτοκόλου 802.11ac Wave 2 για την ταυτόχρονη σύνδεση έως 128 χρηστών. Στο hardware interface περιλαμβάνονται επίσης 1 θύρα WAN, 2 θύρες LAN με την 4η να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως WAN 2, 2 θύρες USB και κουμπί για WPS και factory reset. Στις προηγμένες δυνατότητες των μοντέλων της σειράς Vigor2765 περιλαμβάνεται η δημιουργία έως 2 VPN, το SPI firewall και η υποστήριξη bandwidth management και QoS, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο bandwidth στις κρίσιμες εφαρμογές ακόμα κι όταν το δικτυακό traffic είναι μεγάλο. Επίσης, μπορούν να διαχειριστούν έως δύο access point της DrayTek, λειτουργώντας ως controller, ενώ οι router είναι διαχειρίσιμοι μέσα από το πρόγραμμα κεντρικής διαχείρισης τη DrayTek VigorACS 2. Όλη η σειρά Vigor2765 είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.