Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:52

DAHUA DH-XVR7208/16A-4KL-I

Η Dahua, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας και λύσεων IoT, λανσάρει τα νέα πρωτοποριακά XVR, «XVR5000-I» και «XVR7000-4KL-I», τα οποία έρχονται με ένα ολοκαίνουριο και φιλικό προς τον χρήστη interface. Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν την νέα λειτουργία SMD Plus...

Η Dahua, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας και λύσεων IoT, λανσάρει τα νέα πρωτοποριακά XVR, «XVR5000-I» και «XVR7000-4KL-I», τα οποία έρχονται με ένα ολοκαίνουριο και φιλικό προς τον χρήστη interface. Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν την νέα λειτουργία SMD Plus στα κανάλια, ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες από τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη. Η νέα προϊοντική σειρά έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τα ποσοστά ψευδούς συναγερμού, αλλά και το κόστος παρακολούθησης, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υπεραξία στους πελάτες που αναζητούν προϊόντα ικανά να αναγνωρίσουν ανθρώπους και οχήματα. Ιδανικά για τοποθέτηση σε εξωτερικούς, εσωτερικούς χώρους και για υφιστάμενες εγκαταστάσεις που διαθέτουν αναλογικό εξοπλισμό καμερών, τα νέα XVR έρχονται με την λειτουργία SMD Plus στα κανάλια, παρέχοντας εξαιρετικά ακριβείς λειτουργίες ανίχνευσης κίνησης. Αναβαθμισμένο από την αρχική τεχνολογία SMD που τρέχει σε CPU, το νέο SMD Plus υιοθετεί ένα ανεξάρτητο smart chip AI, φορτωμένο με έναν νέο αλγόριθμο βαθιάς μάθησης, που βελτιώνει την υπολογιστική ισχύ έως και 10 φορές περισσότερο.

Ως αποτέλεσμα, το SMD Plus μπορεί να αναγνωρίσει κινούμενα αντικείμενα και να διαφοροποιήσει τους ανθρώπους και τα οχήματα, ώστε να αποφευχθούν αποτελεσματικά οι ψευδείς συναγερμοί που προκαλούνται από ζώα, κλαδιά δέντρων, έντομα, σκιές, άνεμο, απότομες μεταβολές φωτισμού ή άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ταυτόχρονα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εύκολα ανθρώπους και οχήματα μέσα από το μενού αναπαραγωγής, εξοικονομώντας αρκετό χρόνο κατά την αναζήτηση. Το 5-Υβριδικής τεχνολογίας XVR «DH-XVR7216A-4KL-I», διαθέτει 16 υποδοχές που υποστηρίζουν κάμερες τεχνολογίας HDCVI/AHD/TVI/CVBS και IP. Ειδικότερα στις HDCVI κάμερες υποστηρίζονται αναλύσεις 4K, 6MP, 4MP, [email protected]/30fps, [email protected]/60fps και [email protected]/30fps, στις AHD και TVI, αναλύσεις 5MP, 4MP, 3MP, [email protected]/30 και [email protected]/30fps και στις IP έως 8MP. Vector Security Ltd, τηλ.: 210-4925473.

Vector Security Ltd, τηλ.: 210-4925473.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.