Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:54

Ειδικά έργα με συστήματα και εξοπλισμό του ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρέδωσε εντός του 2019 σε λειτουργία νέες πτέρυγες στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Γ.Ν. Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας και Γ.Ν. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Και στα τρία νοσοκομεία, στις νέες πτέρυγες που κατασκευάστηκαν...

Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρέδωσε εντός του 2019 σε λειτουργία νέες πτέρυγες στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Γ.Ν. Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας και Γ.Ν. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Και στα τρία νοσοκομεία, στις νέες πτέρυγες που κατασκευάστηκαν, συμπεριλαμβάνονταν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αίθουσες χειρουργείων. Επίσης, προέβη και στον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος συστήματος στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι στην Αθήνα. Λόγω της ιδιαιτερότητας των χώρων, τόσο στις ΜΕΘ όσο και στις αίθουσες χειρουργείων, απαιτείται η διατήρηση αυστηρών συνθηκών λειτουργίας. Είναι απαραίτητο να επιτηρούνται και να ρυθμίζονται με λεπτομέρεια κρίσιμοι παράγοντες, όπως είναι η θερμοκρασία, η υγρασία και η πίεση. Ειδικά για την πίεση εντός των χώρων πρέπει να εξασφαλίζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με τη χρήση, αρνητική (υποπίεση) ή θετική (υπερπίεση).

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας, που επίσης επιτηρείται αυστηρά, τόσο στις αίθουσες χειρουργείων όσο και στις ΜΕΘ, είναι η συνεχής εξασφάλιση από το σύστημα κλιματισμού 100% νωπού αέρα. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ εγκατέστησε με επιτυχία, στις παραπάνω νέες νοσοκομειακές πτέρυγες, συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου των εγκαταστάσεων (BEMS) με εξοπλισμό του οίκου Honeywell. Η πλατφόρμα λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε είναι το ARENA της σειράς CENTRALINE.

Το λειτουργικό NIAGARA, που διαθέτει η πλατφόρμα ARENA, την καθιστά πολύ αξιόπιστη και αρκετά φιλική στο χρήστη και στον εγκαταστάτη, ενώ υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες επέκτασης και προσαρμογής σε ειδικές απαιτήσεις. Εκτός από τα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου των εγκαταστάσεων, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προμήθευσε και τοποθέτησε στα έργα αυτά και συστήματα πυρασφάλειας (πυρανίχνευσης και αυτόματης κατάσβεσης). Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της, διαθέτει μεγάλη και πολυετή εμπειρία και υλοποιεί έργα ειδικών απαιτήσεων, όπως είναι ένα μεγάλο πλήθος Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Κέντρων Αποκατάστασης, Διαγνωστικών Κέντρων και άλλων εγκαταστάσεων στον τομέα της υγείας.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. τηλ.: 210-2713970.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.