Ειδήσεις . Tα νέα της Αγοράς
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 | 11:56

Διαθέσιμη η νέα ιστοσελίδα της ALPHA LTD!

Διαθέσιμη είναι η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας Alpha Ltd. Αν είστε συνεργάτης / πελάτης της Alpha Ltd ή επιθυμείτε να γίνετε, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε πολύ εύκολα την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες και τιμές για κάθε προϊόν.

Διαθέσιμη είναι η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας Alpha Ltd. Αν είστε συνεργάτης / πελάτης της Alpha Ltd ή επιθυμείτε να γίνετε, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε πολύ εύκολα την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες και τιμές για κάθε προϊόν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε  online τις αγορές σας, να διαβάσετε χρήσιμα άρθρα και να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις firmware για τις συσκευές σας.

Alpha Ltd., τηλ.: 210-9579750.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.