24/07/2020

Νέα συνεργασία ZKTeco και G.I. SECURITY S.A.

Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ZKTeco, για την επίσημη αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, προχώρησε πρόσφατα η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. Η ZKTeco είναι μια πολυεθνική επιχείρηση, η οποία εξειδικεύεται...

Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ZKTeco, για την επίσημη αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, προχώρησε πρόσφατα η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. Η ZKTeco είναι μια πολυεθνική επιχείρηση, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, Τουρνικέ, βιομετρικών συσκευών, καμερών ασφαλείας, τερματικών ελέγχου πρόσβασης, ωρομέτρησης, καθώς και έξυπνων κλειδαριών και συστημάτων διαχείρισης ξενοδοχείων. Με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά, και μια ομάδα υψηλού επιπέδου με περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους παγκοσμίως, με δικά της εργοστάσια παραγωγής, τα οποία, μαζί με τα τμήματα R&D και των μηχανικών της, η εταιρία εξασφαλίζει την πλήρη εσωτερική παραγωγή όλων των εξαρτημάτων για τα υλικά της καθώς και το λογισμικό της.

Ως ένας από τους πρωτοπόρους στην βιομετρική τεχνολογία και την τεχνολογία RFID, τα προϊόντα της ZKTeco είναι παρόντα σε περισσότερες από 200 χώρες, με πάνω από 180 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Διαθέτει επίσης λογισμικό all in one για τον έλεγχο πρόσβασης, ξενοδοχείων, φρουρών, καμερών και πολλές άλλες παραμέτρους. Στις αρχές του 2010, η ZKTeco, η Ευρωπαϊκή έδρα της ZKTeco, άνοιξε στη Μαδρίτη, για να προσφέρει στους ευρωπαίους συνεργάτες και διανομείς τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και λύσεις.

Ένα από τα προϊόντα της, ProFace X. Το ProFace X είναι το υψηλής ταχύτητας βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης ZKTeco με ανίχνευση θερμοκρασίας προσώπου, θερμοκρασία παλάμης και ανίχνευσης χρήσης μάσκας. Εξαλείψτε τις ανησυχίες υγιεινής στο χώρο σας χάρη στην τεχνολογία ανέπαφης αναγνώρισης ProFace Χ και νέες λειτουργίες, όπως ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και προσωπική ταυτοποίηση, ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος και ανίχνευση μάσκας με αλγόριθμο anti-spoofing. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές εγκαταστάσεις και συμβατό με το ZKBioSecurity. Το σύστημα Ανίχνευσης Πυρετού είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, supermarket, mini market, σχολεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια, γυμναστήρια, εκδηλώσεις, θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, κομμωτήρια και γενικά οπουδήποτε εισέρχονται αρκετά άτομα. Αποτελεί την πρώτη γραμμή υπεράσπισης για τον έλεγχο και την μείωση της διάδοσης ιών σχετικούς με πυρετό.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.