27/07/2020

Νέα NVR 5, 10, 20ch από την TIANDY

Τα νέα δικτυακά καταγραφικά της Tiandy είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε NVR. Οι κάμερες που δέχεται αυτό το NVR μπορούν να είναι μέχρι και 5MP η κάθε μία. Έρχονται με το πλέον σύγχρονο μοναδικό πρωτόκολλο συμπίεσης S+265 που...

Τα νέα δικτυακά καταγραφικά της Tiandy είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε NVR. Οι κάμερες που δέχεται αυτό το NVR μπορούν να είναι μέχρι και 5MP η κάθε μία. Έρχονται με το πλέον σύγχρονο μοναδικό πρωτόκολλο συμπίεσης S+265 που επιτυγχάνει περίπου διπλάσια ταχύτητα (συμπίεση) από το H.265+ και περίπου 4-πλάσια από το απλό H.265. Δέχεται ένα δίσκο (μέχρι 10TB) και υποστηρίζει συνολικό Incoming Bandwidth 40Mbps και Outgoing Bandwidth επίσης 40Mbps. Διαθέτει μία έξοδο HDMI και μία VGA, ένα Alarm-Out, ένα Audio-In και ένα Audio-Out. Υποστηρίζει πλήρως και IP κάμερες και άλλων κατασκευαστών. Επιπλέον, υποστηρίζει έξυπνη αναζήτηση με κανόνες VCA, Smart Record, Quick Shot on Timeline, Quick Backup, Video Analytics, ANR (Automatic Network Replenishment) και Corridor Mode. Συνδυάστε το με την εφαρμογή Easy Live για iOS, Android και Smart Phones και είναι σε θέση να στέλνει Push-Notifications μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, όλα τα NVR της Tiandy ενσωματώνουν μια σειρά από ειδικές video security λειτουργίες, όπως proprietary video encryption, Redundant Back-Up Video, Important Video File Lock Function, Query κ.ά. Αποτελούνται από 3 μοντέλα TC-R3105 5 κανάλια, TC-R3110 10 κανάλια και TC-R3120 20 κανάλια.

G.I. Security SA, τηλ.: 210-6040601.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.