27/08/2020

Golmar GM-20P

Το GM-20P της Golmar είναι η τέλεια λύση για σημεία όπου απαιτείται ένα ασφαλές σύστημα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ δυο ατόμων, κυρίως μεταξύ επισκεπτών και υπαλλήλων. Ιδιαίτερα συνιστάται για χώρους όπως κινηματογράφους, θέατρα, τράπεζες, πρεσβείες, και για οποιοδήποτε σημείο πληροφοριών ή σημείο πώλησης...

Το GM-20P της Golmar είναι η τέλεια λύση για σημεία όπου απαιτείται ένα ασφαλές σύστημα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ δυο ατόμων, κυρίως μεταξύ επισκεπτών και υπαλλήλων. Ιδιαίτερα συνιστάται για χώρους όπως κινηματογράφους, θέατρα, τράπεζες, πρεσβείες, και για οποιοδήποτε σημείο πληροφοριών ή σημείο πώλησης, όπου ειδικό γυαλί χωρίζει δυο ανθρώπους για λόγους ασφαλείας. Ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου όλα οι σταθμοί εξυπηρέτησης πελατών καταστημάτων, υπηρεσιών, γραφείων, reception, κα εξοπλίζονται με διαχωριστικό πλεξιγκλάς για διαφύλαξη της υγείας του προσωπικού και των επισκεπτών/πελατών, το GM-20P διασφαλίζει την απρόσκοπτη και διαυγή επικοινωνία, χωρίς να γίνεται καμία υποχώρηση στην προστασία. Το σετ αποτελείτε από α) έναν σταθμό βάσης με ενσωματωμένο μεγάφωνο ακρόασης επισκέπτη, εύκαμπτο μικρόφωνο ομιλίας υπαλλήλου, κουμπί ενεργοποίησης ομιλίας και ρυθμιστικά έντασης, β) μονάδα επισκέπτη με ενσωματωμένο μεγάφωνο έντασης 400mW και μικρόφωνο, και ενσωματωμένο καλώδιο 3 μέτρων για την άμεση σύνδεση του με το σταθμό βάσης, γ) τροφοδοτικό συστήματος 9V DC, 300mA. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος με χρήση πυκνωτικού μικροφώνου ή/και με ισχυρότερο ηχείο 6W τοποθέτησης σε οροφή/ψευδοροφή.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.