31/08/2020

Νέα Β2Β ηλεκτρονική πλατφόρμα από την Paradox Hellas Α.Ε.

Στα πλαίσια της εξέλιξης των 30 χρόνων εμπειρίας της στο χώρο της Χονδρικής Πώλησης Συστημάτων Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης, η Paradox Hellas Α.Ε παρουσιάζει με χαρά τη νέα της πλήρη ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β. Η Paradox Hellas Α.Ε. με σύμμαχο την εξέλιξη και την τεχνογνωσία, βελτιώνει την ήδη πετυχημένη συνεργασία της με τους επαγγελματίες του χώρου για να τους εξυπηρετήσει άμεσα...

Στα πλαίσια της εξέλιξης των 30 χρόνων εμπειρίας της στο χώρο της Χονδρικής Πώλησης Συστημάτων Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης, η Paradox Hellas Α.Ε παρουσιάζει με χαρά τη νέα της πλήρη ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β. Η Paradox Hellas Α.Ε. με σύμμαχο την εξέλιξη και την τεχνογνωσία, βελτιώνει την ήδη πετυχημένη συνεργασία της με τους επαγγελματίες του χώρου για να τους εξυπηρετήσει άμεσα και λειτουργικά σε πραγματικό χρόνο. Επενδύει στην απευθείας και παραγωγική εξυπηρέτηση των συνεργατών της, μέσω του νέου της Β2Β, στηρίζοντας τους και εξοικονομώντας τους  Χρόνο και Χρήμα. Μπαίνοντας στο www.phs.gr  κάνετε εγγραφή και είσοδο στο Β2Β, ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό πελάτη και να μπορείτε να βλέπετε όλα τα προϊόντα και τις προσφορές της! Θα αποκτήσετε το δικό σας ιστορικό αγορών αναλυτικά και θα έχετε μια πλήρη εικόνα της επιχείρησής σας, σε σχέση με την συνεργασία μας.

  • Οnline παραγγελίες.
  • Οnline διαθεσιμότητα προϊόντων.
  • Πλήρες ιστορικό αγορών.
  • Ειδικές πρόσφορες.
  • Προσωποποιημένες τιμολογιακές πολιτικές.
  • Φίλτρα επιλογής προϊόντων.
  • Downloads.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η παλιά ιστοσελίδα της Paradox θα λειτουργεί έως 31 Οκτωβρίου χωρίς τη δυνατότητα εγγραφής νέων χρηστών. Νέες αιτήσεις εγγραφής θα πρέπει να γίνονται στο B2B. Μετά την παραπάνω ημερομηνία το νέο μας Β2Β θα λειτουργεί παράλληλα και στους δύο συνδέσμους ( www.paradox.gr  , www.phs.gr ).

Paradox Hellas, τηλ.: 210-2855000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.