14/09/2020

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας χώρων ασφαλείας από την PASO

Το ITC4000 της Ιταλικής εταιρείας PASO είναι ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας γκισέ για εύκολη επικοινωνία μεταξύ δωματίων, χωριζόμενα από γυαλί ή τοίχους και σε όλες τις κατασκευές όπου, για λόγους ασφάλειας ή υγιεινής, είναι απαραίτητο να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ δυο ατόμων που συνομιλούν (γραφεία εισιτηρίων, γκισέ τραπεζών, φυλάκια, υποδοχή, κλπ). Η λειτουργία...

Το ITC4000 της Ιταλικής εταιρείας PASO είναι ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας γκισέ για εύκολη επικοινωνία μεταξύ δωματίων, χωριζόμενα από γυαλί ή τοίχους και σε όλες τις κατασκευές όπου, για λόγους ασφάλειας ή υγιεινής, είναι απαραίτητο να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ δυο ατόμων που συνομιλούν (γραφεία εισιτηρίων, γκισέ τραπεζών, φυλάκια, υποδοχή, κλπ). Η λειτουργία με μικροεπεξεργαστή παρέχει υψηλό επίπεδο ποιότητας και ευελιξία απόδοσης.

Αυτό το σύστημα διαφέρει από άλλα συστήματα της αγοράς, χάρη στην ανοικτής ακρόασης κατάστασης λειτουργίας «Ημι-Αμφίδρομη Ομιλία & Ακρόαση», διαχειριζόμενη από έναν ειδικό αλγόριθμο εντός του μικροεπεξεργαστή που επιτρέπει την εναλλαγή με εξαιρετική ταχύτητα μεταξύ των καναλιών του χειριστή και του ακροατή, αποτρέποντας ενοχλητικές διακοπές στην επικοινωνία ή ανεπιθύμητη επιστροφή ήχου (εφέ Larsen), ενόσω επιτρέπει στα ηχεία να διατηρούν μια πιο φυσιολογική συνομιλία.

Ο σταθμός του χειριστή αποτελείται από μια συμπαγή και στιβαρή κατασκευή από ABS, η οποία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και μικρή σε μέγεθος (μικρότερο από το μισό ενός φύλλου Α4, ένα χαρακτηριστικό που του επιτρέπει να χωράει εύκολα σε σταθμούς εργασίας εξοπλισμένους με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως PC, τερματικά εικόνας, κλπ χωρίς να είναι δυσκίνητο).

Είναι εξοπλισμένο με ένα δυναμικό μικρόφωνο σε εύκαμπτο λαιμό 40 εκατοστών και ενδεικτικό LED κατάστασης ON/OFF. Το μήκος του στελέχους του λαιμού και το εξαιρετικό επίπεδο ευαισθησίας τις μικροφωνικής κάψας, επιτρέπουν συνομιλίες με φυσιολογικό τόνο και ένταση φωνής, ακόμη και από μια ελαφρώς μεγαλύτερη απόσταση: ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό σε εφαρμογές που ο χειριστής πρέπει να μπορεί να μετακινείται ελεύθερα για να πραγματοποιεί συναλλαγές ή να εισάγει δεδομένα στο τερματικό εικόνας. Ο σταθμός ολοκληρώνεται με ένα ενσωματωμένο ηχείο για ακρόαση και πλήκτρα ON/OFF ή/και ρύθμισης της έντασης τόσο από τη μεριά του χειριστή, όσο και από τη μεριά του επισκέπτη.

Επιπρόσθετα της λειτουργίας «Ημι-Αμφίδρομη Ομιλία & Ακρόαση», ο σταθμός ενδοεπικοινωνίας έχει και λειτουργία ΑΝΑΜΟΝΗΣ που επιτρέπει στο σταθμό να απενεργοποιείται μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο αδράνειας, με την επιλογή για αυτόματη ή χειροκίνητη επανενεργοποίηση. Για την ακρόαση από τη μεριά του επισκέπτη, το σύστημα ITC4000 συμπληρώνεται με ένα αλουμινένιο ηχείο C401-B, το οποίο είναι εξαιρετικά στιβαρό και ακόμη και κατάλληλο για αντιβανδαλιστικές εφαρμογές (σταθμούς τρένου και μετρό, νυχτερινά φαρμακεία).

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας ITC4000 αποτελείται από:
• Βάση ενδοεπικοινωνίας, εξοπλισμένη με δυναμικό μικρόφωνο σε εύκαμπτο στέλεχος (μήκος 40 εκ.).
• Εξωτερικό τροφοδοτικό 230 Vac / 12 Vdc.
• Επίτοιχο μικρόφωνο Electret (κωδικός Paso 27/4728-R), εξοπλισμένο με θωρακισμένο καλώδιο (μήκος 3 μ).
• Ηχείο C401-B χυτευτό για την μεριά του επισκέπτη, πλήρες μαζί με καλώδιο σύνδεση (μήκος 2.5 μ).
• Εγχειρίδιο χρήσης και εγκατάστασης.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.