14/09/2020

Εξοπλισμός πυρανίχνευσης αντιεκρηκτικού τύπου (Intrinsically safe) από την Apollo

Οι σειρές XP95 I.S και Orbis I.S από την Apollo, για διευθυνσιοδοτούμενα ή συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης, είναι εδώ για να καλύψουν την ανίχνευση φωτιάς σε επικίνδυνους χώρους χαρακτηρισμένους σύμφωνα με την οδηγία ATEX. Η αρχή λειτουργίας και των δυο σειρών ανιχνευτών είναι ίδια με αυτή της βασικής τους έκδοσης. Σε επικίνδυνους χώρους...

Οι σειρές XP95 I.S και Orbis I.S από την Apollo, για διευθυνσιοδοτούμενα ή συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης, είναι εδώ για να καλύψουν την ανίχνευση φωτιάς σε επικίνδυνους χώρους χαρακτηρισμένους σύμφωνα με την οδηγία ATEX. Η αρχή λειτουργίας και των δυο σειρών ανιχνευτών είναι ίδια με αυτή της βασικής τους έκδοσης. Σε επικίνδυνους χώρους, στους οποίους υπάρχει συνεχώς η παρουσία κάποιου εκρηκτικού μίγματος, ή είναι πιθανή η παρουσία του κάποια στιγμή, απαιτείται η εγκατάσταση των εν λόγω ανιχνευτών. Ο αντιεκρηκτικού τύπου (Intrinsically safe) εξοπλισμός XP95 I.S και Orbis I.S λειτουργεί με τόσο χαμηλή ισχύ και με τόσο μικρές ποσότητες αποθηκευμένης ενέργειας οι οποίες δεν είναι ικανές να προκαλέσουν κάποια ανάφλεξη. Πλήρης γκάμα των 2 σειρών ανιχνευτών XP95 I.S και Orbis I.S, όπως και άλλα προϊόντα πυρανίχνευσης και ειδοποίησης (μπουτόν αναγγελίας φωτιάς, φαροσειρήνες, ανιχνευτές φλόγας κ.ά.) για εγκατάσταση σε επικίνδυνους, χαρακτηρισμένους από την οδηγία ATEX χώρους, είναι διαθέσιμα από την NSC Hellas. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Apollo συνεργάζονται άψογα με τους πίνακες πυρανίχνευσης της NSC Solution F1 & Solution F2.

NSC-Hellas, τηλ.: Θεσσαλονίκη: τηλ.: 2311-821295, Αθήνα: τηλ.: 210-2201458.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.