23/11/2020

Θερμογραφικές λύσεις Hikvision από την ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY

Μετά την επιδημία του κορωνοϊού, πολλές χώρες ανά τον κόσμο, αποφάσισαν να αυξήσουν τους ελέγχους ασφάλειας χρησιμοποιώντας θερμικές κάμερες σε χώρους με πολλά άτομα, ή σημεία εισόδου, όπως αεροδρόμια, λιμάνια και σύνορα. Ένα από τα κύρια συμπτώματα των Ιογενών Λοιμώξεων είναι ο πυρετός και οι θερμικές κάμερες με υψηλή θερμοκρασιακή ακρίβεια...

Μετά την επιδημία του κορωνοϊού, πολλές χώρες ανά τον κόσμο, αποφάσισαν να αυξήσουν τους ελέγχους ασφάλειας χρησιμοποιώντας θερμικές κάμερες σε χώρους με πολλά άτομα, ή σημεία εισόδου, όπως αεροδρόμια, λιμάνια και σύνορα. Ένα από τα κύρια συμπτώματα των Ιογενών Λοιμώξεων είναι ο πυρετός και οι θερμικές κάμερες με υψηλή θερμοκρασιακή ακρίβεια μπορούν να εντοπίσουν τις θερμοκρασίες σε διάφορα σημεία του ανθρώπινου σώματος, επιτυγχάνοντας τον αρχικό έλεγχο για ύπαρξη πυρετού. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν και οι νέες θερμικές κάμερες της Hikvision. Μία από αυτές είναι το μοντέλο DS-2TD2617B-3/PA. Η εν λόγω κάμερα διαθέτει λειτουργίες Deep Learning, αλλά και έναν νέο αισθητήρα  ο οποίος βελτιώνει την ποιότητα των εικόνων της. Ένας δεύτερος οπτικός φακός δίνει στους χειριστές της κάμερας τη δυνατότητα να επαληθεύουν τις πληροφορίες του θερμικού αισθητήρα, χωρίς την ανάγκη για εγκατάσταση δεύτερης κάμερας. Με προηγμένους ανιχνευτές και αλγόριθμους, η κάμερα έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τις αυξημένες θερμοκρασίες του δέρματος και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό ανθρώπων που μπορεί να  έχουν πυρετό (ακρίβεια ±0,3°C).

Η DeepinView κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν νέο βελτιωμένο αισθητήρα 160x120 pixel. Αυτό κάνει την κάμερα πιο ευαίσθητη και της επιτρέπει να ανιχνεύσει διαφορές θερμοκρασίας τόσο μικρές όσο 40mK (NETD), όταν οι προηγούμενοι αισθητήρες ήταν στα 50mK. Με βάση τους αλγορίθμους βαθιάς μάθησης, η κάμερα παρέχει ακριβή ανάλυση συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένων ανιχνεύσεων όπως την διέλευση γραμμής, την εισβολή, την είσοδο και την έξοδο από μία περιοχή, ενώ χάρις το ευφυές χαρακτηριστικό ανίχνευσης ανθρώπων και οχημάτων, μειώνονται οι ψευδείς συναγερμοί που προκαλούνται από τα ζώα, το κούνημα της κάμερας, την πτώση των φύλλων κ.λπ. Επιπλέον, η νέα κάμερα ενσωματώνει GPU με προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, η οποία μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά την θερμική απεικόνιση. Στη σειρά θα συναντήσουμε με παρόμοιες δυνατότητες και τις Bullet κάμερες DS-2TD2617B-6/PA, DS-2TD2637B-10/P, DS-2TD2636B-15/P και τη Dome κάμερα DS-2TD1217B-3/PA(B).

Διαθέσιμο από την εταιρία και το τερματικό αναγνώρισης προσώπου DS-K1TA70MI-T. Η εν λόγω συσκευή έρχεται με ενσωματωμένη λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας. Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, ευρυγώνιο φακό  στα 2MP, ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών για κάρτα Mifare1 και αλγόριθμο Deep learning. Το τερματικό μπορεί να αποθηκεύσει 6.000 πρόσωπα, 6.000 κάρτες και 100.000 συμβάντα. Διαθέτει TCP/IP, Wi-Fi (προαιρετικά), βαθμό στεγανότητας IP65, κατάσταση παρακολούθησης πολλαπλών χρόνων, ποσοστό ακρίβειας αναγνώρισης προσώπου >99%, λειτουργίες ανίχνευσης κατά της πλαστογράφησης, ενώ μπορεί να αναγνωρίσει με επιτυχία ένα πρόσωπο κάτω από χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Παίρνει γρήγορα την θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά σενάρια, όπως επιχειρήσεις, σταθμοί, κατοικίες, εργοστάσια, σχολεία κ.λπ. Το εύρος μέτρησης θερμοκρασίας είναι από 30°C έως 45°C με ακρίβεια: ± 0,5 °C.

ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY, τηλ.: 210-9518000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.