23/11/2020

ANGA AG-X2CHA/X2R

Ο AG-X2CH είναι ένας ασύρματος δέκτης 12V DC 2 καναλιών με τηλεχειριστήριο. Διαθέτει 2 επαφές (NO ή NC), οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως On/Off είτε ως Push-On. Είναι κατάλληλος και για χρήση σε συστήματα ασφαλείας, για την επέκταση της ενσύρματης μονάδας με λειτουργία ασύρματης όπλισης / αφόπλισης με τηλεχειριστήριο...

Ο AG-X2CH είναι ένας ασύρματος δέκτης 12V DC 2 καναλιών με τηλεχειριστήριο. Διαθέτει 2 επαφές (NO ή NC), οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως On/Off είτε ως Push-On. Είναι κατάλληλος και για χρήση σε συστήματα ασφαλείας, για την επέκταση της ενσύρματης μονάδας με λειτουργία ασύρματης όπλισης / αφόπλισης με τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο 2 εντολών ANGA AG-X2R είναι κατάλληλο για χρήση μόνο με τον δέκτη τηλεχειρισμού AG-X2CH σαν επιπρόσθετο τηλεχειριστήριο ή σαν τηλεχειριστήριο αντικατάστασης.

Stam Electronics, τηλ.: 210-6002159.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.