13/12/2020

Νέα προϊόντα από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., εδώ και 41 χρόνια αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία. Σκοπός της εταιρείας είναι να δίνει πολλαπλές επιλογές στους ηλεκτρολόγους και στους εγκαταστάτες με νέα προϊόντα που απαιτούνται από τον κλάδο των ηλεκτρονικών...

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., εδώ και 41 χρόνια αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία. Σκοπός της εταιρείας είναι να δίνει πολλαπλές επιλογές στους ηλεκτρολόγους και στους εγκαταστάτες με νέα  προϊόντα που απαιτούνται από τον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρήγαγε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα, το BOX-535 & το BOX-537. Η σειρά BOX-53X είναι κυτία στεγανοποίησης, τα οποία χρησιμοποιούνται για να προστατεύουν τα μπουτόν κλήσης (πυρανίχνευσης, κατάσβεσης κ.ά.) από την υγρασία, την σκόνη και το νερό. Τα κυτία έχουν βαθμό στεγανοποίησης IP65 και είναι συμβατά με όλα τα μπουτόν κλήσης που παράγει η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Η συσκευασία τους περιλαμβάνει: το κυτίο στεγανοποίησης, το εξάρτημα τοποθέτησης και τις οδηγίες χρήσεως, οι οποίες είναι σαφέστατες και καθιστούν την εγκατάστασή τους απολύτως εύκολη.

Olympia Electronics, τηλ.: 23530-51200.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.