21/12/2020

Το νέο τερματικό SKY D510i της KEDACOM προσφέρει μοναδική εμπειρία τηλεδιάσκεψης!

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003, παρουσιάζει το νέο Smart Touch τερματικό SKY D510i για σταθερή και απρόσκοπτη τηλεδιάσκεψη πολλαπλών σημείων. Το KEDACOM SKY D510i αποτελεί ένα desktop τερματικό με διπλές κάμερες, HD οθόνη αφής 27’’ και...

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της KEDACOM στην Ελλάδα από το 2003,  παρουσιάζει το νέο Smart Touch τερματικό SKY D510i για σταθερή και απρόσκοπτη τηλεδιάσκεψη πολλαπλών σημείων. Το KEDACOM SKY D510i αποτελεί ένα desktop τερματικό με διπλές κάμερες, HD οθόνη αφής 27’’ και με περιστρεφόμενο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών. Η κεντρική Pan/Tilt κάμερα διαθέτει αισθητήρα 2-megapixel, οριζόντιο πεδίο θέασης 90ο και 3x οπτικό ζουμ. Η δεύτερη κάμερα προσφέρει ταυτόχρονη προβολή και διαμοιρασμό εικόνας φυσικών εγγράφων κατά τη διάρκεια ενός meeting. Το τερματικό υποστηρίζει συμπίεση εικόνας κατά το πρότυπο Η.265, αμφίδρομη επικοινωνία με ενσωματωμένο μικρόφωνο εμβέλειας τριών μέτρων, δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi και θύρες VGA, HDMI, USB και FXO. Μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο σύστημα τηλεδιάσκεψης, υπολογιστής OPS ή απλή οθόνη προβολής. Για την εύρυθμη λειτουργία και απόδοση της τηλεδιάσκεψης, διατίθεται περιστρεφόμενο κουμπί πολλαπλών λειτουργιών μέσα από το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το πεδίο θέασης της κεντρικής κάμερας και του εγγράφου που προβάλλεται, τη φωτεινότητα, τον ήχο, την αντίθεση και άλλες λειτουργίες. Το SKY D510i διαθέτει πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ξεκλείδωμα του τερματικού μέσω αναγνώρισης προσώπου (FaceID), λειτουργία της κεντρικής κάμερας μέσω του περιστρεφόμενου κουμπιού και AES κρυπτογράφηση για προστασία από πιθανή διαρροή δεδομένων κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων. Η KEDACOM, ηγέτιδα εταιρία στην κατασκευή συστημάτων Video Conference, διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά αποτελούμενη από HD, SD, MCU, πληθώρα διαφορετικών τερματικών και περιφερειακών για την υλοποίηση τηλεδιασκέψεων για πλήθος εφαρμογών.

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε., τηλ.: 210-6777007.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.